שלום..
בזמן האחרון התוכי שלי פשוט מכרסמת את הקיר...
הקיר נמצא ליד הכלוב שלה (שלו ניתן להעביר בגלל גודלו)
והיא פשוט מכרסמת אותו ועושה נזקים...
רעיונות בבקשה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך לגרום לתוכי ג'אקו להפסיק לכרסם לי את הקיר בחדר?!
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: איך לגרום לתוכי ג'אקו להפסיק לכרסם לי את הקיר בחדר?!
אתה לא חייב להזיז את הכלוב לגמרי אלא להרחיק אותו טיפה מהקיר כך שהג'קו שלך לא יוכל לכרסם אותו
קח בחשבון שלג'קו שלך יש צורך ללעוס ולכרסם דברים ולכן כדאי לוודא שיש לה סבידה וצעצועי כרסום לעיסה והריסה
כמו כן כדאי מאוד להביא לה ענפים חיים מעצים בטוחים כמו איקליפטוס זית ועצי הדר
כל אלו יוכלו להוות בשבילה תחליף לכרסום הקיר
קח בחשבון שלג'קו שלך יש צורך ללעוס ולכרסם דברים ולכן כדאי לוודא שיש לה סבידה וצעצועי כרסום לעיסה והריסה
כמו כן כדאי מאוד להביא לה ענפים חיים מעצים בטוחים כמו איקליפטוס זית ועצי הדר
כל אלו יוכלו להוות בשבילה תחליף לכרסום הקיר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
Re: איך לגרום לתוכי ג'אקו להפסיק לכרסם לי את הקיר בחדר?!
יש לה מקור סידן בכלוב? חובה שיהיה סבידה או אבן גיר או קליפות ביצה קשה מעוכה
מסכימה עם ארז.. צעצועים שניתן לכרסם ולפרק אותם, אפשר גם לתלות ענף עם עלים (לאחר שטיפה)
פשוט תוקעים בין הסורגים בצורה כזו שהענף יהיה יציב כשהתוכי יטפס עליו, והוא כבר יהנה לפרק את העלים אחד אחד ואז לכרסם את חלקי הענף
אפשר לשים מסמר\בורג (שאינו מחליד) בקיר ועל הקיר לתלות צעצוע, ככה אולי היא תעדיף לכרסם את הצעצוע הצבעוני ולא את הקיר

מסכימה עם ארז.. צעצועים שניתן לכרסם ולפרק אותם, אפשר גם לתלות ענף עם עלים (לאחר שטיפה)
פשוט תוקעים בין הסורגים בצורה כזו שהענף יהיה יציב כשהתוכי יטפס עליו, והוא כבר יהנה לפרק את העלים אחד אחד ואז לכרסם את חלקי הענף
אפשר לשים מסמר\בורג (שאינו מחליד) בקיר ועל הקיר לתלות צעצוע, ככה אולי היא תעדיף לכרסם את הצעצוע הצבעוני ולא את הקיר