ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אומנת בבניה עצמית
מנהל: מפקחים
Re: אומנת בבניה עצמית
באמת שאני לא מבין אותך.
אם אתה רוצה לעשות לבד אז תקנה מסור ותחתוך לבד אתה לא חייב ללכת לנגר
לגבי החלקים החשמליים,אם אתה יכול להשיג הרווחת.
אם אתה רוצה לעשות לבד אז תקנה מסור ותחתוך לבד אתה לא חייב ללכת לנגר
לגבי החלקים החשמליים,אם אתה יכול להשיג הרווחת.

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
אני לא מבין אותך איזה חלקים חשמליים ?
אני יקנה מהאתר ב645 איזה עץ צריך אני לא מבין את השירטוטים האלה !!!
אני יקנה מהאתר ב645 איזה עץ צריך אני לא מבין את השירטוטים האלה !!!

אתה צריך עץ סנדוויץ'(עדיף) בעובי של 17 מ"מ.
רצוי מאוד מצופה פורמייקה בשביל שתוכל לנקות אותו בצורה הטובה ביותר ולחתוך אותם לפי מידות
רצוי מאוד מצופה פורמייקה בשביל שתוכל לנקות אותו בצורה הטובה ביותר ולחתוך אותם לפי מידות

בטבלה שבקישור שקיבלת מסומן כל חלק עם מידות , למשל הגג והריצפה מסומן (A1) והמידות של הפלטה שצריך
הם 400-500 מ"מ" ( 40-50ס"מ) אם אין לך כלים יהיה לך קשה לחתוך ולבנות לבד, אתה יכול להשתמש בארונית ישנה למשל או משהוא קרוב לזה. מידות האומנת בשירטוט - 45 ס"מ גובה, 50 ס"מ רוחב, 40 ס"מ עומק.
הם 400-500 מ"מ" ( 40-50ס"מ) אם אין לך כלים יהיה לך קשה לחתוך ולבנות לבד, אתה יכול להשתמש בארונית ישנה למשל או משהוא קרוב לזה. מידות האומנת בשירטוט - 45 ס"מ גובה, 50 ס"מ רוחב, 40 ס"מ עומק.
חותכים את העץ עם מסור . מאחר ומדובר בחיתוך של פלטות ולא של חתיכת ענף תצטרך משור חשמלי, הטוב ביותר לתת לנגר שיכין את הקופסה של האומנת.
לא יודע כמה זה יעלה לך תשאל את הנגר.
זכוכית לך לזגג ותקנה מקסימום 50 שקל
זכוכית לך לזגג ותקנה מקסימום 50 שקל