ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גודל הכלוב לקוקטילים
מנהל: מפקחים
גודל הכלוב לקוקטילים
שלום לכולם יש לי כלוב שהמידות שלו הם 2 מטר גובה מטר וחצי רוחב ו 80 ס"מ עומק רציתי שאול כמה זוגות קוקטילים אני יכול להכניס אליו ?
כמה זוגת תוכונים אני יכול להכניס אליו ? וכמה ביחד אפשר להכניס ? תודה רבה וחג שמח !
כמה זוגת תוכונים אני יכול להכניס אליו ? וכמה ביחד אפשר להכניס ? תודה רבה וחג שמח !
Re: גודל הכלוב לקוקטילים
לדעתי כדאי לחצות את הכלוב בגובה, כלומר שיהיו שני כלובים בגודל: 1 גובה, 1.5 רוחב, 0.80 עומק, ובכל כלוב כזה לדעתי מקסימום
2 זוגות קוקטיילים או 3 זוגות תוכונים כדי שיהיה מרווח וכדי שיהיה מקום גם לצאצאים בהמשך ולא יהיה צפוף מדי.
תוכל לשים בכלוב אחד קוקטיילים ובשני תוכונים ככה לא יהיו הפרעות לאף תוכי..
פשוט גובה 2 מטר זה לא כל כך יעיל כשהעומק הוא 80 ס"מ כי אין כל כך מקום לעוף, והתוכים במילא יעדיפו לשבת במקום הכי עליון, ומה
שנוצר זה שכל המטר הנמוך לא מנוצל כלל, ומצד שני למעלה יהיו כל התוכים בצפיפות ואולי גם יתחרו/יריבו על מקום.
בהצלחה וחג שמח
2 זוגות קוקטיילים או 3 זוגות תוכונים כדי שיהיה מרווח וכדי שיהיה מקום גם לצאצאים בהמשך ולא יהיה צפוף מדי.
תוכל לשים בכלוב אחד קוקטיילים ובשני תוכונים ככה לא יהיו הפרעות לאף תוכי..
פשוט גובה 2 מטר זה לא כל כך יעיל כשהעומק הוא 80 ס"מ כי אין כל כך מקום לעוף, והתוכים במילא יעדיפו לשבת במקום הכי עליון, ומה
שנוצר זה שכל המטר הנמוך לא מנוצל כלל, ומצד שני למעלה יהיו כל התוכים בצפיפות ואולי גם יתחרו/יריבו על מקום.
בהצלחה וחג שמח

כן אבל הבעיה שהתוכים שלמעלה ילשלשו על התוכים שלמטה ..
חוצים את הכלוב עם 2 רשתות הפרדה וביניהן שמים מגירה כדי למנוע מלשלשת לעבור לכלוב השני
אה אוקי תודה
אה אבל גם הדלת שלי היא תיהיה דלת לשני הכלובים או שכדאי גם אותה לחצות ? ובאמת התוכיםלא מנצלים איזה 1.2 מטר גובה מהכלוב ..
אם אתה חוצה את הכלוב חייב לחצות את הדלת, לכל כלוב דלת שנפתחת עצמאית.
טוב .. זה די סיפור לעשות את זה כי צריך עוד ריתוכים ועוד קורות וכל זה וכבר עדיתי קורות לדלת הזאת כך שאצטרך לחצות גם אותה ..
בכל מקרה תודה על הרעיון !
ועוד שאלה כדאי לשים להם מן אבני גירים כאלו עם ויטמינים ??
בכל מקרה תודה על הרעיון !
ועוד שאלה כדאי לשים להם מן אבני גירים כאלו עם ויטמינים ??
כן, קוראים לזה אבני סבידה.
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
יש הבדל בין "אבן ויטמין" לאבן גיר, אבן גיר לתוספת סידן נקראת סבידה או אבן גיר והאבן לבנה לגמרי משונה מאבן ויטמין שנראה כמו גוש בצבעים שונים מה שמזכיר סבון של פעם.
2-3 זוגות