אתמול בשמונה בערב כיביתי לתוכי שלי את האור כדי שילך לישון ואמא שלי הייתה אמורה להדליק את האור לפני שהיא הולכת לעבודה.
היא שכחה להדליק את האור אז רק בשתיים בצהרים כשחזרתי מהבית ספר הדלקתי לו את האור ושמתי לו אוכל. באתי לללטף אותו אבל הוא איים עליי. למה הוא עושה את זה ומה אני צריך לעשות בשביל שהוא יפסיק ויחזור להתנהג כמו קודם?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי היה בכלוב סגור בחושך במשך 16 שעות
מנהל: מפקחים
Re: התוכי היה בכלוב סגור בחושך במשך 16 שעות
עזוב אותו, תהיה בסביבתו מבלי לגשת אליו , תן לו זמן קצת להבין מה קורה סביבו, תציין באיזה תוכי מדובר.
הכי טוב לפתוח תריסים שהתוכי יראה אור יום.
מסכימה עם קודמיי..
ולמה התוכי בחושך במהלך היום? איפה ממוקם הכלוב?
ולמה התוכי בחושך במהלך היום? איפה ממוקם הכלוב?
זה תוכי קוקטייל. אני כל הזמן פותח את התריסים שיהיה בחדר אור שמש ומדליק מנורת פלורסנט. הכלוב שלו בחדר שלי והוא היה בחושך בגלל שבדרך כלל אני לוקח אותו לישון בשש וחצי בערב ומדליק לו את האור בשש וחצי בבוקר. כנראה שסתם נלחצתי כי היום בצהריים כשעתיים אחרי שפתחתי את הנושא שיחקתי איתו וליטפתי אותו.
עוד משהו שאני צריך לדעת זה איך לסדר עכשיו את שעות השינה שלו?
עוד משהו שאני צריך לדעת זה איך לסדר עכשיו את שעות השינה שלו?
כמה מגע יש לתוכי עם בני הבית כשהוא נמצא בחדר שלך, תוכי בודד בכלוב יכול להשלים שינה גם במהלך היום כך שבמידה ואין ממש פעילות מסביבו בחלק ניכר של היום לכבות לו את האור בשעה שש וחצי בערב זה יותר מידי שעות שבו התוכי "מבודד". אני לא יודע מה סדר היום אבל אני מעריך שחלק ניכר מהיום הוא נמצא לבד מן הסתם אם אתה נמצא בבית הספר או שאינך בבית.
בגדול תוכי ישלים שינה במהלך היום אם יחוש עייפות .
בגדול תוכי ישלים שינה במהלך היום אם יחוש עייפות .