ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אני חושש שרכשתי קוואקר נכה.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

alchek
ביצה
ביצה

Re: אני חושש שרכשתי קוואקר נכה.

שליחה על ידי alchek »

היי שירלי-
הוא לא נשען כל הזמן על הקיר אלא מדי פעם - המגדל החזיק אותו בכלוב וביד באופן שנועד להוכיח שאינו נושך- ואכן הוא אינו נושך - נראה כאילו הוא אינו יודע כיצד לעמוד על יד בכלל - המגדל טען שלא שיחק איתו...קשה לצלם פרונטלית כי הוא מסתובב -אני מעלה את הכי מוצלח שיש לי - איך מעלים וידאו - הקובץ מוגבל ל512 KB?
קבצים מצורפים
DSCF4844.JPG
alchek
ביצה
ביצה

שליחה על ידי alchek »

תמונה נוספת
קבצים מצורפים
DSCF4843.JPG
alchek
ביצה
ביצה

שליחה על ידי alchek »

נוספת...
קבצים מצורפים
DSCF4846.JPG
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אי אפשר להעלות ישירות לאתר, אם תוכל תעלה ליוטיוב או פליקס ותתן קישור תמונה
alchek
ביצה
ביצה

שליחה על ידי alchek »

התמונות לא מבהירות כלום??
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא רואה שהוא עומד באופן שיכול להעיד על נכות, מאידך יתכן שמדובר בחולשה או בעייה עיצבית.
עמידה על רגל אחת היא טבעית ואין בה להעיד על מצב הרגליים.

ראשית תחליף את הכלוב באופן מידי, נראה שהציפוי מתקלף ואף ישנם נקודות חלודה באיזורים שונים, תוכי בהחלט יכול לקבל הרעלת מתכות
כלוב חלוד או מציפוי מתקלף והתופעות הינן חולשה כללית שגורמת לחוסר יציבות .

אתה יכול בבקשה לומר מה הוא אוכל? על מה מבוססת התזונה שלו?
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

7031 כתב:התמונות לא מבהירות כלום??
לא בדיוק.. לפי התמונות אם לא היית כותב שיש בעיה אי אפשר היה לנחש שמשהו לא בסדר כי יכול להיות שתפסת את התוכי בזמן
פעולה או תנועה.. קל יותר לזהות בעיה כשרואים אותו זז ולא כשרואים תמונה שמקפיאה רגע מסויים

אתה שם לב שיש רגל שהוא פחות נשען עליה? כשהוא נשען על הקיר הוא תמיד נשען על צד אחד קבוע או שזה משתנה?
וגם כשהוא עומד עם רגל אחת על מקל ומחזיק את הסורגים עם הרגל השנייה-תמיד נשען על אותה רגל?

מסכימה עם אלי יכול להיות שזו הרעלה..
גם אצל המגדל הוא היה בכלוב הזה?
כמה זמן הוא אצלך?
ראית אותו אוכל או שותה?
איך הלשלשת שלו?
alchek
ביצה
ביצה

שליחה על ידי alchek »

אלי .שירלי -תודה,
הכלוב חדש מבריק ואין בו נקודות חלודה - נראה שהתאורה יצרה אפקט כלשהוא(הורדתי רזולוציה למינימום על מנת להעלות לאתר) - מדובר בכלוב מעוצב שנקנה חדש מאריזה (לפני 3 חודשים) - כמובן שהמגדל לא מכר את הכלוב - הוא אוכל דוכן וגרעינים - הלשלשת שלו היתה נוזלית ביום שהגיע -כיוםרגילה(קשה) - הסתדרה לאחר יום - נדמה לי שתמיד נשען על רגל שמאל כשנשען - נציין שהוא נמצא אצלנו 5 ימים ואינו מגיב אלינו בנוחות -מנסה לעוף מאיתנו מייד וכאמור אינו מנסה לעמוד כי אם נשכב עלינו תוך כדי רכינה - אין לי מושג מה כדאי לעשות הלאה -אפילו כשאני שם אותו על הים אינו מנסה לעמוד כי אם שוכב ברגליים מפוסקות -מורמות??
alchek
ביצה
ביצה

שליחה על ידי alchek »

הכלוב בצבע זהב אם לא אמרתי...
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

כשהוא בכלוב הוא יכול לטפס על המקל או לטפס על הסורגים?

הוא יכול לסגור את האצבעות ברגליים או לא? כלומר יכול לתפוס אצבע/מקל עמידה/סורגים וכד'? או שהאצבעות לא מתפקדות?

לדעתי יש בעיה כלשהי עם הרגליים, זה לא מצב נורמלי. השאלה היא מה הבעיה (אם יש פגיעה אז היכן היא) וממה היא נגרמה, ואיך לטפל.

מכאן אפשר רק לנחש, אם תלך לוטרינר שמתמחה בתוכים הוא יוכל לאבחן ואולי לתת טיפול אם יש כזה.

אני חושבת שבמצב כזה אי אפשר לטפל דרך הפורום.. אבל אתה מוזמן להמתין לתגובות נוספות..
תעדכן תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”