ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה ברגל של קוקטיל
מנהל: מפקחים
בעיה ברגל של קוקטיל
שלום יש לי קוקטילית נקפה ורגל ימין שלה תמיד פתוחה והיא אף פעם לא יכולה ליישר אותה זה טבעי או שזה בעיה ברגל ??
Re: בעיה ברגל של קוקטיל
למה אתה מתכוון רגל פתוחה? היא עקומה??
אם תעלה תמונה זה יוכל לעזור.....
אם תעלה תמונה זה יוכל לעזור.....
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
היא לא עקומה אבל היא לא יכולה לתפוס איתה כלום רק לעמוד עליה פשוט היא תמיד פתוחה במקום שנגיד היא עולה על ענף שהאצבעות שלה יהיה סגורות בהתאם לענף האצבעות שלה תמיד פתוחות
זה לא טבעי ויש לה בעייה, הבעייה יכולה להיות ממגוון סיבות ואם נראה שיש לה כאבים כשנוגעים לה ברגל או נפיחות או נמק/ דלקת יש לקחת לוטרינר.
היא פרא כך שאיני יכול לגעת בה אבל זה לא נראה שיש לה כאבים היא קופצץ, הולכת עומדת רגיל בלי דברים משונים והמגדל שמכר לי אותה אמר שהוא חושב שזה יסתדר שהיא תתפוס איזה משהו והרגל תסתדר ואין לי נפיחות או משהו כזה .
אם זה משהוא מולד או כתוצאה מפציעה שהיא עברה בעבר וזו התוצאה אין מה לעשות, הרבה תוכים חיים עם מומים ומסתדרים עימם לא רע .
לעיתים קורה שהרגל חוזרת לתפקד.
לעיתים קורה שהרגל חוזרת לתפקד.
טוב תודה רבה לך .
גם ראיתי שעכשיו התוכונית שלי עמדה על המקל עם רגל אחת זה אומר משהו ??
גם ראיתי שעכשיו התוכונית שלי עמדה על המקל עם רגל אחת זה אומר משהו ??
תוכים עומדים על רגל אחת כשהם מנמנים או ישנים.. זה נורמלי.. כשהם מכניסים רגל אחת בנוצות זה עוזר להם לשמור על חום גוף
לפי השעה ששלחת את ההודעה אני מניחה שהיא הייתה לקראת שינה/נמנום אז אין סיבה לדאגה לדעתי
לפי השעה ששלחת את ההודעה אני מניחה שהיא הייתה לקראת שינה/נמנום אז אין סיבה לדאגה לדעתי