ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צרחות תוכים - קוואקר צורח בבוקר

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
gili456
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: גילי

צרחות תוכים - קוואקר צורח בבוקר

שליחה על ידי gili456 »

שלום
יש לי תוכי קוואקר והתוכי בבוקר צורח והוא מעיר את כל בני הבית.
מה אפשר לעשות?
כדי לשים מגבת? (אמרו לי שזה לא מומלץ)
תודה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: צריחות תוכים - קוואקר צורח בבוקר

שליחה על ידי שירלי87 »

לא מומלץ לכסות את הכלוב. אני מניחה שהכלוב נמצא במקום מואר, וכשאתם בחדר ישנים התוכי התעורר ולא רואה אתכם ולכן הוא צורח.
זה המצב?

בכל מקרה הפתרון הכי טוב זה להכניס את הכלוב לחדר בלילה ולסגור תריסים/וילונות כדי שיהיה חושך מוחלט בבוקר.
ככה התוכי ישן עד שתפתחו תריסים ולא יעיר אתכם מוקדם בבוקר.
zhuvnkl
בקיעה
בקיעה

Re: צריחות תוכים - קוואקר צורח בבוקר

שליחה על ידי zhuvnkl »

למה לא מומלץ לכסות את הכלוב ? יש לי חברים שיש להם כלוב עם 5 קוקטילים בסלון וזה מואר שם אז הם מכסים את הכלוב ויש להם קט .
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: צרחות תוכים - קוואקר צורח בבוקר

שליחה על ידי eli_lea »

לא מומלץ מהסיבה שתוכי בודד בכלוב האכלת יד עלול להרגיש מפוחד כשהוא שומע רעשים ואינו יודע מה מקורן, כשהוא יכול לראות ולפרש את הרעשים הרבה יותר קל לו להתמודד ולהבין מהיכן מגיעים הרעשים ולדעת שאין סכנה נשקפת לחייו.
הפיתרון הטוב ביותר זה הפיתרון שהציעה לך שירלי. ישנם שרוכשים כלוב קטן בנוסף לכלוב הגדול של התוכי שמוצב בחדר האורחים וממקמים אותו באחד החדרים ואליו מעבירים את התוכי בלילה.
חגי68
בקיעה
בקיעה

Re: צרחות תוכים - קוואקר צורח בבוקר

שליחה על ידי חגי68 »

מדבר בקול רם אצלינו המלך ב0540 על השעון מעיר אתנו המלך אחרי כול ארחה מרצה ונותן הופעה בשריקות כשאנחנו לא בבית המלך מדבר עם הטלויזיה שומעים מאחורי הדלת חגי
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”