אני מצטער על ההלחץ , על הכותרת הלא מפורטת , אני ירחיב בערב , אני ישתף אותכם , כרגע , אני רוצה להגיד , הצלחתי להוציא את קוקו הקוקטייל האכלת יד שלא יצא חצי שנה מהכלוב , אני רוצה להרגיע אותו , לפני הכול , הוא נותן לי להחזיק אותו וללטף חופשי כל עוד אני שם עליו יד , אם אני ישחרר תיד , הוא ישר ינסה לעוף , אני חיייב מהר , שוב , סליחה על הכול , אני חייב בדחיפות עזרה ואיך לגזור נוצותיו , בדחיפות , יש לו כנפיים ארוכות מאוד , תודה רבה , ושוב , סליחה
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוצאתי תתוכי האכלת יד שהתקלקלה - איך לגזור נוצות תעופה?
מנהל: מפקחים
Re: הוצאתי תתוכי האכלת יד שהתקלקלה
יש לך בקישור הבא הסבר אילו נוצות צריך לגזור והיכן: http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%9D.html
לפני שאתה גוזר תבדוק את הקולמוסים בכל כנף כדי לוודא אין נוצת דם
קולמוס כהה זה נוצה בתהליך צמיחה, עם אספקת דם ואסור לגזור אותה. נוצת דם נראית כך:

תגזור עם מספריים בקו ישר.
ותבקש ממישהו שיעזור לך ויחזיק את התוכי כי לבד אתה תתקשה לגזור
לפני שאתה גוזר תבדוק את הקולמוסים בכל כנף כדי לוודא אין נוצת דם
קולמוס כהה זה נוצה בתהליך צמיחה, עם אספקת דם ואסור לגזור אותה. נוצת דם נראית כך:

תגזור עם מספריים בקו ישר.
ותבקש ממישהו שיעזור לך ויחזיק את התוכי כי לבד אתה תתקשה לגזור
Re: הוצאתי תתוכי האכלת יד שהתקלקלה
אוקיי , זה יעשה ב"כוח" , הוא לא ממש נותן לי לפתוח את הכנף ...
תודה רבה !
תודה רבה !

Re: הוצאתי תתוכי האכלת יד שהתקלקלה - איך לגזור נוצות תעופה?
שירלי !?
אני רוצה להודות לך !
ראשית , הצלחתי לגזור לו , הוא בשלבי הרגלה , הוא רוצה צומי , מקבל ליטופים תוך כדי נשיכות , אבל לא נורא , הוא מתרגל , עכשיו הוא משוחחר בבית , אני מרגיש שהוא החבר הכי טוב שלי , הוא בא אליי ומבקש ליטופים , תוך כדי , הוא עדיין נושך מעט , אבל ככה זה , תודה !
אני רוצה להודות לך !
ראשית , הצלחתי לגזור לו , הוא בשלבי הרגלה , הוא רוצה צומי , מקבל ליטופים תוך כדי נשיכות , אבל לא נורא , הוא מתרגל , עכשיו הוא משוחחר בבית , אני מרגיש שהוא החבר הכי טוב שלי , הוא בא אליי ומבקש ליטופים , תוך כדי , הוא עדיין נושך מעט , אבל ככה זה , תודה !