ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האכלת תוכי ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: האכלת תוכי ג'אקו
נימצאו הבעלים,חיפשתי ביד 2 למי שנאבד והיה בידיוק מודעה של אחד שאבד לו התוכי באזור שמצאתי אותו ועונה לשם ג'וני....כמו שהתוכי נהג ליקרוא כל פעם שניכנסתי לחדר=)
הוא הגיע לקחת אותו ,והוא ישר התחיל לישרוק ולנקוש כשהבנאדם הגיע לחדר,ישר נתן לו ללטף אותו ועלה עלו בשמחה הביא לו נשיקות(התוכי).
בלי ספק זה שייך לו..שמח שנמצאה האבדה!=)
הוא הגיע לקחת אותו ,והוא ישר התחיל לישרוק ולנקוש כשהבנאדם הגיע לחדר,ישר נתן לו ללטף אותו ועלה עלו בשמחה הביא לו נשיקות(התוכי).
בלי ספק זה שייך לו..שמח שנמצאה האבדה!=)
עשיתה אחלה מצווה ..... נתן לך פרס ?

לא איזה פרס,בטח אם הוא לא הביא אז כניראה שבאמת אין לו...בסדר לא נורא אני מבין אותו,לא בישביל הפרס החזרתי אותו.=)
כל הכבוד לך, הפרס זה המעשה הטוב שעשית ואני תמיד אומר שמי שנותן מקבל, בקיצור כל הכבוד לך אתה אדם טוב והלוואי וירבו כמוך. 

תודה רבה=)
מה שכן יביא תוכי בהמשך הזמן אולי עוד איזה חצי שנה,שנה...תמיד אהבתי והיתענינתי .
מה שכן אני ירצה להביא ארה את זה החלטתי מזמן=)
מה שכן יביא תוכי בהמשך הזמן אולי עוד איזה חצי שנה,שנה...תמיד אהבתי והיתענינתי .
מה שכן אני ירצה להביא ארה את זה החלטתי מזמן=)
מציע שלפני הבאת התוכי תקרא הרבה כשי שלא תתאכזב . ישנם דברים שצריכים לקחת בחשבון בבחירת תוכי .
מאמר בנושא:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%99.html
בכל מקרה אם תרצה מידע בקשר לרכישה ובחירת סוג התוכי תפתח נושא חדש.
בהצלחה.
מאמר בנושא:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%99.html
בכל מקרה אם תרצה מידע בקשר לרכישה ובחירת סוג התוכי תפתח נושא חדש.
בהצלחה.
כן בטח שבנושא חדש.
אני לפני שנה חשבתי להביא תוכי וקראתי מלא מלא מאמרים ואני כן יודע ומבין לגבי היתנהגות שלהם ויתרונות וחסרונות ,עדין יש תמיד מה ליקרוא =)
תודה
אני לפני שנה חשבתי להביא תוכי וקראתי מלא מלא מאמרים ואני כן יודע ומבין לגבי היתנהגות שלהם ויתרונות וחסרונות ,עדין יש תמיד מה ליקרוא =)
תודה