שלום יש לי תוכי מסוג קוקטייל והוא אצלי כבר בן 7 ל10 חודשים אני לא זוכר בידיוק אבל קבלתי אותו שבוע לפני יום העצמאות קיצר הייתה לי כל הזמן בעיה איתו חשבתי שאם הזמן זה יסתדר אז עזבתי את זה
התוכי שלי חולה עליי אך שאני יוצא מהחדר הוא מתחיל לישרוק עד שאני בא , שאני בא אליו הוא בורח מהיידים שלי ושאני מרים אותו לבסוף אז הוא עולה לי על הכתף ומשחק או ליפעמם נרדם שהוא עלי ואני אומר לו עלה הוא עולה אני אומר לו תן לי יד הוא נותן אבל אני לא יודע למה לעזאזל הוא בורח לי מהיד או שלפעמים הוא נושך .
הוא שונא גם שמלטפים אותו הוא אוהב שמלטפים אותו רק בצוואר חייב עזרה דחוף .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בתוכי מפחד מידיים
מנהל: מפקחים
Re: בתוכי מפחד מידיים
אולי לא נעים לו על היד והוא מעדיף לעמוד על הכתף? נסה להחזיק אותו על היד ולהשאיר אותו לזמן ארוך יותר בכל פעם, כדי שלא ישתעמם תן לו צ'ופר בכל פעם שאתה רואה שהסבלנות שלו נגמרת והוא מנסה לעלות לכתף. בסך הכל כל התוכים אוהבים לשהות על הכתף.
לגבי ליטופים, תלטף אותו רק היכן שנוח ונעים לו, מי אמר שצריך ללטף תוכי בגב? אם הוא לא אוהב או לא נעים לו אל תלטף, כך תקנה את אמונו, אם אתה מחזיק אותו על היד ומלטף במקומות שלא נעים לו או שהוא חש חוסר ביטחון כשנוגעים בו במקומות מסויימים הוא יסרב לעמוד על היד.
ליטופים במקומות רגישים צריכים להיעשות בהדרגה וכדרך אגב , נגיעות קטנות לשנייה שתיים בכל פעם רק כדי להרגיל את התוכי, תעשה זאת רק כאשר יש לתוכי קשר טוב ואמון בך.
לגבי ליטופים, תלטף אותו רק היכן שנוח ונעים לו, מי אמר שצריך ללטף תוכי בגב? אם הוא לא אוהב או לא נעים לו אל תלטף, כך תקנה את אמונו, אם אתה מחזיק אותו על היד ומלטף במקומות שלא נעים לו או שהוא חש חוסר ביטחון כשנוגעים בו במקומות מסויימים הוא יסרב לעמוד על היד.
ליטופים במקומות רגישים צריכים להיעשות בהדרגה וכדרך אגב , נגיעות קטנות לשנייה שתיים בכל פעם רק כדי להרגיל את התוכי, תעשה זאת רק כאשר יש לתוכי קשר טוב ואמון בך.
Re: בתוכי מפחד מידיים
יכול להיות גם שהוא מורגל ולא מוחתם.. או שהוא מוחתם אבל המגדל לא הרגיל אותו למגע בכל הגוף..
בכל מקרה מסכימה עם אלי, אם תנהג ככה אני בטוחה שיהיה שיפור. רק סבלנות והתמדה.
בהצלחה
בכל מקרה מסכימה עם אלי, אם תנהג ככה אני בטוחה שיהיה שיפור. רק סבלנות והתמדה.
בהצלחה