ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משחקים לקוקוטייל
מנהל: מפקחים
Re: משחקים לקוקוטייל
תודה אני יקנה ,עכשיו חזרתי מחוות התוכים בכפר הס שממנו קניתי תתוכי שלי לקחתי אותו לשם היום כדי לגזור לו ציפורניים ,וראיתי שסוג הגידול שם לא הכי טוב יש שם כלובים ממשש קטנים לתוכים שהם האכלת יד ובלי אוכל ומים לפעמיים, עשיתי החלטה טובה שקניתי משם?

התוכי של יריו (:
באיזה גיל אפשר לדעת עם זה זכר או נקבה בקוקוטייל ? (ועם אפשר תגובה להודעה הקודמת)

התוכי של יריו (:
כבר קנית, שאלות כאלה כדאי לשאול לפני, כרגע מה זה משנה, אתה תדאג שהתוכי שברשותך יקבל את התנאים הטובים ביותר ותדאג לו.
בסביבות גיל 8-10 חודשים לאחר חילוף נוצות אפשר לדעת את המין כמעט בוודאות.
בסביבות גיל 8-10 חודשים לאחר חילוף נוצות אפשר לדעת את המין כמעט בוודאות.
עכשיו התוכי שלי ממחליף נוצות אני תמיד רואה נוצות על ריצפת הכלוב שלו ומנקה לו את זה .

התוכי של יריו (:
מה שהוא מוציא נוצות הוא מחליף אותם?
שלי בן חודשיים ומשהו ובפעם ב.. הוא מפזר נוצות כזה.
שלי בן חודשיים ומשהו ובפעם ב.. הוא מפזר נוצות כזה.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
כן ,ברגע שתראה בכלוב של התוכי שלך נוצות אבל הרבה נוצות על הריצפה אז תדע שהוא מחיף נוצות .במקרה שלך זה יקרה עוד חודשיים בערך .

התוכי של יריו (: