ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר פירות לתוכי
מנהל: מפקחים
Re: שאלה בקשר פירות לתוכי
אין לי בעיה לתת לו זה לא שזה במיוחד פשוט נוח וכיף לי לתת לו אני גם מרגיש יותר טוב שאני נותן לו אוכל בריא, גם כיף לי וגם הוא יותר יאהב אותי(אני חושב XD)
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
חח אוקיי ולמה ? (:
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
סתם קוקטיילים ממש אוהבים סלק משום מה.. אצלי זה הדבר הראשון שהם מחסלים בסלט
גם תירס..
גם תירס..

אני שם להם קלח תירס.....חוזר אחרי שעתיים רואה אותו על רצפת הכלוב מכוסח(שישה קוקטיילים)

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
שירלי,
את שמה להם סלק מבושל? (בלי הקליפה נכון?)
ובקשר לתירס, את שמה להם תירס מבושל או תירס מהקופסת שימורים?
את שמה להם סלק מבושל? (בלי הקליפה נכון?)
ובקשר לתירס, את שמה להם תירס מבושל או תירס מהקופסת שימורים?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
לא מבושל, חי קלוף ושטוף חתוך לקוביות
לא צריך לבשל
תירס בד"כ מביאה קלח מבושל קלות במים או תירס סנפרוסט, מפשירה בספל עם מים רותחים ומגישה
לא מביאה מקופסאות שימורים גם לא ממליצה להביא
גם חי הם יכולים לאכול..

לא צריך לבשל
תירס בד"כ מביאה קלח מבושל קלות במים או תירס סנפרוסט, מפשירה בספל עם מים רותחים ומגישה
לא מביאה מקופסאות שימורים גם לא ממליצה להביא
גם חי הם יכולים לאכול..

5253 כתב:אני שם להם קלח תירס.....חוזר אחרי שעתיים רואה אותו על רצפת הכלוב מכוסח(שישה קוקטיילים)