ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכים מסוגים שונים מתנשקים או רבים
מנהל: מפקחים
Re: תוכים מסוגים שונים מתנשקים או רבים
כן עכשיו הוא התחיל לאט לטפס הוא מטפס אבל בקושי כאילו אחרי שחתכו לו את הכנפיים עכשיו הוא ההתחיל לטפס
רק ניסיתי לגעת בו והוא התחיל לתת ביסים תשמע קניתי בחנות ואמרו לי שזה אכלת יד הוא חתך לו את הכנפיים ולקחתי
הבאתי לבית והתחיל לדפוק ביסים אז זה לא אכלת יד נכון..??הוא עבד עליי ??
ועכשיו הלא לא רוצה לא להחזיר ולהחליף ולא להחזיר כסף מה אני יעשה?
רק ניסיתי לגעת בו והוא התחיל לתת ביסים תשמע קניתי בחנות ואמרו לי שזה אכלת יד הוא חתך לו את הכנפיים ולקחתי
הבאתי לבית והתחיל לדפוק ביסים אז זה לא אכלת יד נכון..??הוא עבד עליי ??
ועכשיו הלא לא רוצה לא להחזיר ולהחליף ולא להחזיר כסף מה אני יעשה?

ניסיתי לעשות ערוך אבל לא הצליח לי אז אשמח אם תסביר לי כי אחרכך זה נימחק הערוך ואני לא מצליח יש במקום זה צטט אז מה אני יעשה?
ולגבי השאלה אם תוגל לענות לי.......
ולגבי השאלה אם תוגל לענות לי.......

לא נשמע שמדובר בתוכי האכלת יד, לא יודע מה אתה יכול לעשות . תלמד מהמקרה ולהבא תבדוק בחנות שהתוכי חברותי עולה ליד ולא נושך.
ישלי שאלה ברגע שגוזזים לתוכון אוסטרלי כנפיים תוך כמה זמן זה גודל לו והוא מתחיל לעוף?...................

זה תלוי בהחלפת הנוצות , למשל אם גזרו לו לאחר החלפת נוצות ההחלפה מחדש יכולה לקחת גם מספר חודשים.
אבל זה נירא כבר כאילו הכל גדל
ואחד כבר מצליח לעוף חצי מטר אבל השני לא מצליח ביכלל לזוז וישלו כנפיים אולי שליש חסר לו חודש יספיק?
ואחד כבר מצליח לעוף חצי מטר אבל השני לא מצליח ביכלל לזוז וישלו כנפיים אולי שליש חסר לו חודש יספיק?

לא יכול להגיד לך , אם הנוצות גזורות זה תלוי בחילוף הנוצות.
תוכי מחליף נוצות בערך פעם-פעמיים בשנה. אם הוא החליף נוצות לא מזמן, ייקח כמה חודשים עד שהן יתחלפו שוב
אם הוא החליף מזמן, יתכן שיצמחו לו בקרוב
אם כבר צומחות לו נוצות חדשות, הן יסיימו לצמוח תוך חודש בערך
אם הוא החליף מזמן, יתכן שיצמחו לו בקרוב
אם כבר צומחות לו נוצות חדשות, הן יסיימו לצמוח תוך חודש בערך
התוכונים שלי עדיין צעירים עדיין רואים להם סומנים על הראש שמראה שהוא קטן
אז עכשיו זה עדיין לא הזמן בישביל ביצים נכון?ובניתי להם בית הטלה של 12 על 20 גובה ו12 רוחב זה קטן בישביל שתי תוכונים?
אז עכשיו זה עדיין לא הזמן בישביל ביצים נכון?ובניתי להם בית הטלה של 12 על 20 גובה ו12 רוחב זה קטן בישביל שתי תוכונים?