ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חסרונות והיתרונות של ציפורי אהבה
מנהל: מפקחים
חסרונות והיתרונות של ציפורי אהבה
ישלי שאלה אני רוצה להחליף זוג אוסטרליים על זוג ציפורי אהבה ומעניין אותי מה ההיתרונות שלהם ומה החיסרונות של ציפורי אהבה?

Re: חסרונות והיתרונות של ציפורי אהבה
החיסרון העיקרי הוא שאינם מסתדרים היטב עם סוגים שונים ויש לגדלם בנפרד. עוד חיסרון שלהקה יחסית גדולה יכולה להקים רעש רב.
יתרונות לא חסר ומי שאוהב אותם יהנה מאוד ממגוון הצבעים והמוטציות, מאוד פעילים ומלאי חיים, מתרבים בצורה טובה. אפשר לנסות לבצע חיבורי מוטציות שונות ולנסות לקבל צבעים חדשים.
יתרונות לא חסר ומי שאוהב אותם יהנה מאוד ממגוון הצבעים והמוטציות, מאוד פעילים ומלאי חיים, מתרבים בצורה טובה. אפשר לנסות לבצע חיבורי מוטציות שונות ולנסות לקבל צבעים חדשים.
-
תוכיהו
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים ומרכז
- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
יתרונות:
צבעוניות ועליזות
אפשר לשבת שעות ולהסתכל על האינטראקציות בינהם: חיזור, ריב על אוכל, האכלת גוזלים וגם...הרחקת גוזל בוגר מהבית!
קשוחים ועמידים, לא בררנים באוכל ומאד אוהבים לשחק.
חסרונות:
אני לא מצאתי.
לגבי "רעש", זה אחד הדברים שאני אוהב בהם, הצפצופים שלהם כשהם מתעוררים בבוקר ובמיוחד שריקות שהם שורקים בכדי "להגיד" לי שהתערובת בכלים שלהם אזלה!
צבעוניות ועליזות
אפשר לשבת שעות ולהסתכל על האינטראקציות בינהם: חיזור, ריב על אוכל, האכלת גוזלים וגם...הרחקת גוזל בוגר מהבית!
קשוחים ועמידים, לא בררנים באוכל ומאד אוהבים לשחק.
חסרונות:
אני לא מצאתי.
לגבי "רעש", זה אחד הדברים שאני אוהב בהם, הצפצופים שלהם כשהם מתעוררים בבוקר ובמיוחד שריקות שהם שורקים בכדי "להגיד" לי שהתערובת בכלים שלהם אזלה!
חחח נירא מעניין ומה שקשור לביציים הם שמים כל עונה או שיש עונה מיוחדת בישבילם שרק אז שמים?<
ומה המחיר הכי מקסימלי שאפשר לשלם על זוג ציעירים?
ומה המחיר הכי מקסימלי שאפשר לשלם על זוג ציעירים?

כמו שנא' החסרון היחיד - הרעש שמחריד אוזניים.
עונת רבייה - כל השנה.
המחיר - משתנה בין מגדל למגדל, 80-150 לזוג.
עונת רבייה - כל השנה.
המחיר - משתנה בין מגדל למגדל, 80-150 לזוג.

חוץ מזנ יש עוד משהו ??
ואני לא אצטער שלקחתי אותם???............
ואני לא אצטער שלקחתי אותם???............

המחיר משתנה לפי צבע, אפשר להגיע גם ל800 ש''ח לזוג
עוד חיסרון- מדי פעם הם תוקפניים גם לחברים בלהקה , אי אפשר להבדיל בין המינים בלי בדיקת דם
עוד חיסרון- מדי פעם הם תוקפניים גם לחברים בלהקה , אי אפשר להבדיל בין המינים בלי בדיקת דם
לא חושב שזה נבדק מדעית, בכל אופן זה תלוי מאוד בתנאי המחייה של הזוג . ציפור אהבה על פי הכתוב יכול לחיות עד גיל 15 שנים כך שאני מתאר לעצמי שבגיל מספר שנים הם עדיין בשיא .