תרכוש בהקדם כופתיות , אני ממליץ על כופתיות של פריטי בירד מאחר ותוכים קל יותר להיגמל עליהן בגלל גודלן והפריכות שלהן, אפשר כמובן של חברות אחרות אבל תשים לב שהכופתיות לא גדולות מידי ועדיף שלא צבעוניות.
לגבי הארוחה שאתה אמור לו לתת פעם ביום, לא ענית לי עדיין.
התוכי יכול לצעוק כתוצאה מרעב או מאחר וברצונו לצאת מהכלוב. הקקדו לא צועק כל 2 דקות אבל יכול בהחלט להיות רועש ולצעוק בלי הפסקה זמן רב יותר ממספר דקות. חשוב לדעת שלגדל קקדו מצריך ידע בגישה אליו כדי שלא יפתח בעיות התנהגות שיובילו למצב בו התוכי יהיה רועש בצורה בלתי נסבלת.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קקדו דוקורפס חדש - כופתיות מתאימות, התנהגות ויחס
מנהל: מפקחים
Re: קקדו דוקורפס חדש - כופתיות מתאימות, התנהגות ויחס
הוא כבר אוכל לבד זרעים ועולה ליד , הצעקות פחתו לצעקה ב 15 דק',
ולגבי נשיכות בסורג עדיין אבל פחות.
וכופתיות מומלצות לקקדו זה P15 של נוטריבירד אמרו לי מה ההבדל בין מה שאמרת לאלה .
תודה
ולגבי נשיכות בסורג עדיין אבל פחות.
וכופתיות מומלצות לקקדו זה P15 של נוטריבירד אמרו לי מה ההבדל בין מה שאמרת לאלה .
תודה
P15 לא מיוצרות עבור קקדו, P15 של חברת ורסה לגה הינם כופתיות טובות אבל ישנן כופתיות לא פחות טובות ואף יותר . כופתיות P15 יחסית גדולות בגודלן וחלק ניכר מתבזבז בעת שהתוכי מפצח את הכופתיות לעומת פריטי בירד.
אני משתמש בכופתיות פריטי בירד שנים ויכול להעיד שהמוצר איכותי, השקים מגיעים אלי בוואקום עם תוקף של כמעט 3 שנים, המזון טרי ומזין וכל בית הגידול שלי בנוי עליו והתוצאות מדברות בעד עצמן. אני משתמש במוצרי פריטי בירד האחרים כמו גם בדייסות להאכלת הגוזלים והתפתחות הגוזל הרבה יותר טובה מדייסות שהשתמשתי בהן בעבר.
אני לא שולל מתן כופתיות מסוגים אחרים וכל אחד עושה את הבחירה שלו.
מעבר לכך יש את ההפרש שבין המחירים של שני הסוגים שהזכרת, ברכישה מתוכי שופס אתה יכול לקבל באותו מחיר כמות כמעט כפולה של מזון .
מאחר ולא ענית על שאלתי לגבי כמות המזון (דייסה ) שניתנת לתוכי אני לא אשאל שוב, רק אומר לך שיתכנו בעיות התנהגות עגקב גמילה מהירה של התוכי והגמילה צריכה להיעשות בהדרגה.
אני משתמש בכופתיות פריטי בירד שנים ויכול להעיד שהמוצר איכותי, השקים מגיעים אלי בוואקום עם תוקף של כמעט 3 שנים, המזון טרי ומזין וכל בית הגידול שלי בנוי עליו והתוצאות מדברות בעד עצמן. אני משתמש במוצרי פריטי בירד האחרים כמו גם בדייסות להאכלת הגוזלים והתפתחות הגוזל הרבה יותר טובה מדייסות שהשתמשתי בהן בעבר.
אני לא שולל מתן כופתיות מסוגים אחרים וכל אחד עושה את הבחירה שלו.
מעבר לכך יש את ההפרש שבין המחירים של שני הסוגים שהזכרת, ברכישה מתוכי שופס אתה יכול לקבל באותו מחיר כמות כמעט כפולה של מזון .
מאחר ולא ענית על שאלתי לגבי כמות המזון (דייסה ) שניתנת לתוכי אני לא אשאל שוב, רק אומר לך שיתכנו בעיות התנהגות עגקב גמילה מהירה של התוכי והגמילה צריכה להיעשות בהדרגה.
כמו שאלי אמר,P15 הם כופתיות מאוד גדולות ולכן הן לא מומלצות
כי הבזבוז הוא גדול וחבל על כל חתיכה שנופלת.
ממליץ לך לעבור לכופתיות יותר קטנות כמו של קייטי ופריטי בירד.
כי הבזבוז הוא גדול וחבל על כל חתיכה שנופלת.
ממליץ לך לעבור לכופתיות יותר קטנות כמו של קייטי ופריטי בירד.

תודה החלפתי לקייטי שק גדול
הוא מת על קייטי