ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יש לי שאלה בקשר למין התוכי
מנהל: מפקחים
יש לי שאלה בקשר למין התוכי
איך אני יודע אם התוכי זה זכר או נקבה ?
Re: יש לי שאלה בקשר למין התוכי
שואלים אותו?
סתם בא לי לצחוק
בדיקת דנא נבדק רק אצל וטרינר מומחה לתוכים .
מעת חומר עיוני
"זיהוי זוויג (מין):
לצורך זיהוי הזוויג מגבירים ב-PCR משפט אחד המצוי גם בזכר וגם בנקבה ומשפט שני המצוי רק בנקבה. ההבדל בין הזכר לנקבה הוא קטן מאוד ולכן הריצה בג'ל צריכה להיות ארוכה וכמות התוצר המוטען צריכה להיות מדויקת בכדי לאפשר את המחשת ההבדל.
[TABLE][TR][TD]
זכר____נקבה____נקבה____זכר
תצלום של ג'ל "מושלם" לאחר כ 10 שעות ריצה. זכר – פס אחד ונקבה שני פסים. [/TD][/TR][/TABLE]
בין סוגי הציפורים השונות אורך התוצר והמרווח בין הזכר לנקבה שונה. על מנת לקבל תוצר ולראותו דרושות מולקולות DNA בודדות ממספר קטן של תאים. בגלל רגישותה הגבוהה של הבדיקה"
סתם בא לי לצחוק
בדיקת דנא נבדק רק אצל וטרינר מומחה לתוכים .
מעת חומר עיוני
"זיהוי זוויג (מין):
לצורך זיהוי הזוויג מגבירים ב-PCR משפט אחד המצוי גם בזכר וגם בנקבה ומשפט שני המצוי רק בנקבה. ההבדל בין הזכר לנקבה הוא קטן מאוד ולכן הריצה בג'ל צריכה להיות ארוכה וכמות התוצר המוטען צריכה להיות מדויקת בכדי לאפשר את המחשת ההבדל.
[TABLE][TR][TD]

זכר____נקבה____נקבה____זכר
תצלום של ג'ל "מושלם" לאחר כ 10 שעות ריצה. זכר – פס אחד ונקבה שני פסים. [/TD][/TR][/TABLE]
בין סוגי הציפורים השונות אורך התוצר והמרווח בין הזכר לנקבה שונה. על מנת לקבל תוצר ולראותו דרושות מולקולות DNA בודדות ממספר קטן של תאים. בגלל רגישותה הגבוהה של הבדיקה"

איזו תשובה עניינית רמי ,
שיחקת אותה !
תגיד , זה לקוח מהאתר שלנו ?
או מאיזה מקור סודי אחר . . . ?
שיחקת אותה !
תגיד , זה לקוח מהאתר שלנו ?
או מאיזה מקור סודי אחר . . . ?

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
ישנם סוגים שאי אפשר להבדיל בין המינים אך ישנם סוגים שאפשר להבדיל ללא בדיקה ואפילו בנקל.
אם מדובר בקוקטייל כדאי היה שתעלה תמונה.
אם מדובר בקוקטייל כדאי היה שתעלה תמונה.