ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ללמד תוכי לשרוק
מנהל: מפקחים
ללמד תוכי לשרוק
אם אני ישים את ההקלטה הזאת ברצף לקוקטיילית שלי, זה יניב תוצאות?
http://www.youtube.com/watch?v=S32X5-eKVp4
http://www.youtube.com/watch?v=S32X5-eKVp4
Re: ללמד תוכי לשרוק
כן , היה היה פעם תוכי שקראו לו UOPI על שמו המשתמש שלי ד"א שידע לשרוק יונתן הקטן
רק בגלל שהיה לו דיסק עם לופים של יונתן הקטן
לקח קצת זמן
רק בגלל שהיה לו דיסק עם לופים של יונתן הקטן
לקח קצת זמן
אפשר להשמיע לו פעמיים שלוש ביום, אבל אל תעשה שטיפת מוח.. לא להשמיע נונ-סטופ כי זה יכול לשגע
זה יעזור גם אם תשרוק תוך כדי, ככה הוא יראה שזה צורת תקשורת ביניכם וזה יעודד אותו לשרוק
אפשר גם להשמיע ולהראות סרטון מיוטיוב של קוקטייל ששורק את השריקה הזו (לא זוכרת את שם הסרטון) אולי זה גם יעודד אותו לשרוק את זה
אם זו נקבה יכול להיות שייקח לה יותר זמן ללמוד, אז סבלנות

זה יעזור גם אם תשרוק תוך כדי, ככה הוא יראה שזה צורת תקשורת ביניכם וזה יעודד אותו לשרוק
אפשר גם להשמיע ולהראות סרטון מיוטיוב של קוקטייל ששורק את השריקה הזו (לא זוכרת את שם הסרטון) אולי זה גם יעודד אותו לשרוק את זה
אם זו נקבה יכול להיות שייקח לה יותר זמן ללמוד, אז סבלנות

תגידו מאיזה גיל אפשר ללמד אותו?? כי שלי בן שלושה חודשים וגם אני רוצה (;
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
להתחיל ללמד את התוכי לשרוק או לדבר מתחילים מוקדם ככל האפשר, ככל שתחשוף את התוכי לקולות דיבור כך הסיכוי שיקלוט מהר יותר ובקלות טובים יותר. בגיל שלושה חודשים אתה בהחלט יכול להתחיל ללמד אותו לשרוק ובטח לדבר עימו הרבה ככל שניתן אם כי יתכן שיעברו מספר חודשים עד שיחל בעצמו לחקות .
אבל אמרו לי שתוכי קוקטייל לא שורק בגיל 3 חודשים רק מ 4-5 ..
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
גם תינוק לא מדבר בגיל חודש ומדברים איתו, המטרה היא להשמיע לתוכי קולות שאנו רוצים שישתמש בהם בעתיד. ככל שתקדים לדבר אל התוכי וללמד אותו שריקות כך הסיכוי שהוא יחקה ויעשה זאת מהר יותר גדל.
ולמה אמרו לי שהתוכי שורק רק מגיל 4 חודשים+ אם צ'יף(בן 3 חודשים עוד 5 ימים) שורק, כאילו לא רצוף אתם יודעים השריקות הרגילות האלה.. ציוץ או לא יודע איך זה נקרא.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לא מדובר כרגע מתי התוכי שורק \ מתחיל לשרוק, ציוצים וכו'.. אנו מדברים על מתי כדאי להתחיל ללמד כל מה שאנחנו רוצים.
וכמו שנתנו דוגמא גם אם תינוק לא מדבר בגיל חודשיים, עדיין אנחנו מדברים איתו. וזאת על מנת לחזק את הקשר ולעודד אותו לתקשר בחזרה \ לדבר.
וכמו שנתנו דוגמא גם אם תינוק לא מדבר בגיל חודשיים, עדיין אנחנו מדברים איתו. וזאת על מנת לחזק את הקשר ולעודד אותו לתקשר בחזרה \ לדבר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הבנתי עוזי אבל אני רציתי לשאול שאלה נפרדת(סורי, אני אפתח נושא חדש)
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11