ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שריקות של תוכי קוקטייל.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

שריקות של תוכי קוקטייל.

שליחה על ידי Amir96 »

יש לי את צ'יף, תוכי קוקטייל שיהיה בן שלושה חודשים בעוד חמישה ימים.

ואמרו לי שהוא ישרוק רק מגיל 4 חודשים+ אבל הוא שורק די הרבה אז איך יכול להיות?
הבעיה שאני לא יודע מה זה נחשב שריקה ומה נחשב ציוץ.

אז מה ההבדל ביניהם?
ובאמת מאיזה גיל הוא ישרוק?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שריקות של תוכי קוקטייל.

שליחה על ידי eli_lea »

תוכי יכול להשמיע קולות ציוץ מיום הבקיעה, הוא יכול לשרוק שריקות שונות שכל תוכי מסוגו שורק אבל ללמוד לחקות שריקות יקח לו יותר זמן.
בדרך כלל בגיל הבגרות הזכרים הופכים יותר "רועשים" מאחר ושריקות הן חלק מהחיזור . למידה וחיקוי משתנים אצל כל תוכי ותוכי, ישנם שישרקו מוקדם יותר מאחרים וילמדו מנגינות וישנם שיקח להם יותר זמן, צריך לתת לתוכי את האפשרות ללמוד לחקות שריקות ואם אתה רוצה ללמד אותו שריקה כלשהיא תתחיל לשרוק לו את השריקה מוקדם ככל האפשר. תקפיד לחזור על אותה שריקה בדיוק וכדאי שהיא לא תהיה ארוכה בהתחלה, לאחר שילמד חלק מהשריקה תמשיך הלאה .
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

בינתיים לא תיכננתי לימוד שריקה כלשהי אבל יש שריקה שתמיד שאני שורק לו הוא שורק גם כן(לא אותו צליל) ובא למקל הראשון של הכלוב- כמובן בשביל שאני יוציא אותו..
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מעולה, בשביל שיבין את העיקרון אתה יכול להתחיל בשריקה הזו ולאחר מכן להוסיף לריקה שריקות נוספות שתרצה שהתוכי ילמד.
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

אוקיי, תודה לך.
צ'יף בקע ב 3.9.11

שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”