ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי הולך עליי ופתאום נבהל או משהו כזה..
מנהל: מפקחים
התוכי הולך עליי ופתאום נבהל או משהו כזה..
תקשיבו היום חזרתי מהבצפר והרמתי את התוכי ותמיד על ההתחלה הוא לא נותן ללטף קודם כל הוא מסתובב עליי משחק איתי אוכל קצת את האוזניים שלי ואת השערות ואז הוא נרגע(כי ישר שהוא עליי שאני חוזר מבצפר הוא משתגע עליי רץ מהר לחזה יורד לרגליים ככה בלי הפסקה)
היום הוא עשה את זה אבל תמיד שהוא עושה את זה הוא יותר רגוע מאשר היום.
היום הוא עשה את זה וכל צעד שני שלו הוא פרש כנפיים ונהיה עצמות כאלה ועם כרבולת למעלה ככה בלי הפסקה כאילו הוא היה מבוהל.
וגם לא יודע מה קרה לו בכנף אבל לפעמים הוא מביא את הכנף כזה מלמעלה.. כאילו כנף שבור או משהו בסגנון..
היום הוא עשה את זה אבל תמיד שהוא עושה את זה הוא יותר רגוע מאשר היום.
היום הוא עשה את זה וכל צעד שני שלו הוא פרש כנפיים ונהיה עצמות כאלה ועם כרבולת למעלה ככה בלי הפסקה כאילו הוא היה מבוהל.
וגם לא יודע מה קרה לו בכנף אבל לפעמים הוא מביא את הכנף כזה מלמעלה.. כאילו כנף שבור או משהו בסגנון..
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: התוכי הולך עליי ופתאום נבהל או משהו כזה..
קשה מאוד להבין מה בדיוק קורה, אם תוכל להעלות סירטון קצר זה יעזור לנו להבין. בינתיים הוא רגוע יותר?
בידיוק עכשיו הוא ירד לרצפה של הכלוב ושרק מלא אז באתי להרים אותו למעלה הוא עלה עליי ולא רצה לרדת....
ואז הוא עף לרצפה ובזמן שהוא על הרצפה לעוף עם הכנפיים- זאת אומרת הוא לא עף כי הוא רק דפק את הכנפיים ברצפה איזה 10 שניות ואז החזרתי אותו לכלוב, לא יודע מה יש לו
ואז הוא עף לרצפה ובזמן שהוא על הרצפה לעוף עם הכנפיים- זאת אומרת הוא לא עף כי הוא רק דפק את הכנפיים ברצפה איזה 10 שניות ואז החזרתי אותו לכלוב, לא יודע מה יש לו
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
שינית משהו במראה חיצוני? שמת צמיד,עגיל,חולצה או מכנס עם צבעים מנומרים או פסים או אדומים או צבעים זועקים/בולטים..?
הנוצות שלו (בעיקר נוצות התעופה) בסדר? לא נשברה לו נוצה?
עריכה: עוד משהו, הוא ליד חלון? תבדוק אם הוא מגיב ככה כשניתן לראות דרך החלון ציפורים עפות
כי אצלי אם יש יונים או עורבים או משהו כזה והתוכים רואים (בעיקר הצעירים) הם מתכופפים או נמתחים ומרימים ציצית
לפעמים גם מנופפים בכנפיים - זה אינסטינקט טבעי, כשהם חשים מאויימים הם ינסו לעוף ולהימלט (אחת הסיבות שחשוב לגזור נוצות תעופה)
הנוצות שלו (בעיקר נוצות התעופה) בסדר? לא נשברה לו נוצה?
עריכה: עוד משהו, הוא ליד חלון? תבדוק אם הוא מגיב ככה כשניתן לראות דרך החלון ציפורים עפות
כי אצלי אם יש יונים או עורבים או משהו כזה והתוכים רואים (בעיקר הצעירים) הם מתכופפים או נמתחים ומרימים ציצית
לפעמים גם מנופפים בכנפיים - זה אינסטינקט טבעי, כשהם חשים מאויימים הם ינסו לעוף ולהימלט (אחת הסיבות שחשוב לגזור נוצות תעופה)
אמ... חולצה אפורה עם פסים(לא פסים צמודים) ואיך אני אדע אם נשברה נוצה.? ולא הוא לא ליד החלון(ניראלי עכשיו הוא הפסיק, אני אחליף חולצה ואעדכן)
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
אם כשהוא מנופף בכנפיים יש נוצה משוחררת/מתנדנדת - נשברה נוצה
אם כשהכנפיים צמודות לגוף (סגורות) יש נוצה בולטת או שקשה לו לסגור את הכנף - כנראה יש נוצה שבורה או שהנוצות לא מסודרות טוב,
ובמקרה הזה הוא לבד יסדר..
תעדכן
אם כשהכנפיים צמודות לגוף (סגורות) יש נוצה בולטת או שקשה לו לסגור את הכנף - כנראה יש נוצה שבורה או שהנוצות לא מסודרות טוב,
ובמקרה הזה הוא לבד יסדר..
תעדכן

אתמול כן היה לו קשה לסגור כנף הוא הרים אותו מלמעלה פעמיים קצת סידר שם והיה טוב והיום שוב היה לו קשה בקטנה הוא שוב פעמיים עשה לא הצליח סידר שם משהו וזהו ועכשיו הוא כבר לא משתגע הוא קיבל ליטופים קצת וצ'ופרים ולבינתיים הוא לא עושה את זה אבל מחר שאני יחזור מבצפר אני יצלם כי הוא תמיד עושה את זה שאני חוזר מבצפר
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11