ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נראה כאילו הקוקטייל חולה
מנהל: מפקחים
נראה כאילו הקוקטייל חולה
שלום
יש לי תוכי זכר מסוג קוקטייל בזמן האחרון הוא מתנהג מאוד מוזר הוא כול כמה שניות נותן שריקה שכאילו הוא מפחד ממשהו והכלוב שלי בנוי שלמעלה בכלוב יש שתי ווים לתפיסה והוא משפשף שפ את הסליחה על הביטוי תחת שלו ואני לא יודע למה חייב עזרה דחוף
יש לי תוכי זכר מסוג קוקטייל בזמן האחרון הוא מתנהג מאוד מוזר הוא כול כמה שניות נותן שריקה שכאילו הוא מפחד ממשהו והכלוב שלי בנוי שלמעלה בכלוב יש שתי ווים לתפיסה והוא משפשף שפ את הסליחה על הביטוי תחת שלו ואני לא יודע למה חייב עזרה דחוף
Re: נראה כאילו הקוקטייל חולה
התוכי שלך כנראה מעוניין להתרבות ולכן משתפשף על הווים, צריך ללטף אותו כמה שפחות באיזור הגב ולשתף עימו פעולה . זה יפסק בתקופה הקרובה.
נובע בעיקר אצל תוכים שללא בת זוג.
פעם בטלוויזיה ראיתי תוכי מסוג לורי, שעושה תנועות של הזדווגות על היד של המגדל.
פעם בטלוויזיה ראיתי תוכי מסוג לורי, שעושה תנועות של הזדווגות על היד של המגדל.

גם לי יש ציפור אהבה האכלת יד שעושה זאת.
מה שמוזר שאצלי הוא כולה בן חצי שנה...
מה שמוזר שאצלי הוא כולה בן חצי שנה...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
יעול להיות שיש לו פשפשים?
אם היו טפילים הוא היה מתגרד עם הרגל או עם המקור
אם הוא משפשף את פתח הביב זה פשוט מהסיבה שאמרו..

אם הוא משפשף את פתח הביב זה פשוט מהסיבה שאמרו..

שירלי כל תוכי שמתגרד עם הרגל יש לו טפילים? כי צ'יף עושה ככה כמה פעמים ביום.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
לא, ממש לא, תוכי מתגרד ומנקה נוצות במהלך היום וזה נורמלי, לרוב לא מדובר בטפילים.
אבל התכוונתי שבמקרה של טפילים, סביר יותר שיהיו גירודים אובססיביים ואפילו תלישת נוצות ופציעה עצמית של העור
מאשר שהתוכי ישפשף את הביב.. השפשוף של האזור הזה הוא לרוב בגלל ייחום
*הערה קטנה, בבקשה לא להפנות שאלות ישירות אליי או לחבר מסוים, זה מונע מאחרים להגיב וחבל.. תמיד טוב לשמוע דעות נוספות
אבל התכוונתי שבמקרה של טפילים, סביר יותר שיהיו גירודים אובססיביים ואפילו תלישת נוצות ופציעה עצמית של העור
מאשר שהתוכי ישפשף את הביב.. השפשוף של האזור הזה הוא לרוב בגלל ייחום
*הערה קטנה, בבקשה לא להפנות שאלות ישירות אליי או לחבר מסוים, זה מונע מאחרים להגיב וחבל.. תמיד טוב לשמוע דעות נוספות