ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גזירת נוצות תעופה לתוכי קוקטייל.
מנהל: מפקחים
גזירת נוצות תעופה לתוכי קוקטייל.
תקשיבו פשוט שמעתי על הרבה מקרים שאנשים קנו תוכים גזרו בפעם הראשונה את נוצות התעופה של התוכי ואז שכחו והתוכי ברח ;=(
אז אם ב 9.11 גזרו לקוקטייל שלי את נוצות התעופה בפעם האחרונה מתי בערך תהיה הפעם הבאה שאני יצטרך שוב לקחת אותו לגזירת נוצות תעופה? (אני יודע שלא בזמן הקרוב אבל סתם בשביל שאני לא אשכח).
אז אם ב 9.11 גזרו לקוקטייל שלי את נוצות התעופה בפעם האחרונה מתי בערך תהיה הפעם הבאה שאני יצטרך שוב לקחת אותו לגזירת נוצות תעופה? (אני יודע שלא בזמן הקרוב אבל סתם בשביל שאני לא אשכח).
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: גזירת נוצות תעופה לתוכי קוקטייל.
בעוד כבערך חצי שנה,
ואתה גם תראה שהוא מתחיל לעוף ו"השפיצים" בכנפיים שלו מתחילים לגדול.
אתה לא צריך לדאוג כל הזמן,
אתה יותר מידי לחוץ בקשר אליו!
ואני יודע שאתה רוצה לתת לו את הטוב ביותר, אבל אתה חייב להפסיק לדאוג כל הזמן...
ואתה גם תראה שהוא מתחיל לעוף ו"השפיצים" בכנפיים שלו מתחילים לגדול.
אתה לא צריך לדאוג כל הזמן,
אתה יותר מידי לחוץ בקשר אליו!
ואני יודע שאתה רוצה לתת לו את הטוב ביותר, אבל אתה חייב להפסיק לדאוג כל הזמן...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
חח ככה אני ;S על כל דבר הכי קטן אני לחוץ, אמא שלי גם אומרת לי כי כל דבר שקורה לתוכי אני אומר לה והיא אומרת לי מספיק כבר מסכן הרגת אותו כל שניה אתה דואג לו עזוב אותו ככה הוא חי וכו' וכו'
בכל מקרה זה לא רק בקשר לתוכי בכל מה שקשור אליי, אפילו המחשב הנייד שלי קניתי אותו בתחילת החופש הגדול ועדיין כל לילה אני מנקה אותו ומחזיר לתיק לא משאיר אותו על הספריה אני פשוט אובססיבי בעניינים כאלו
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
עדיף לשאול מלהצטער אחר כך ואין כל בעיה עם "דאגה". ככה זה כשאוהבים... תרגיש חופשי לשאול כמה ומתי שאתה רוצה. (אני יודע שכוונתנו של להב לא הייתה שתפסיק לשאול, אבל הרגשתי צורך לרשום למען הסר ספר)

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
חחחחחחח,
כמובן שלא התכוונתי שתפסיק לשאול חחחחח
(תודה על ההבראה עוזי).
כמובן שלא התכוונתי שתפסיק לשאול חחחחח
(תודה על ההבראה עוזי).
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
חח גם לא התכוונת להפסיק S: אבל תודה לכם
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11