ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לעבוד על פרסונטות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אביe
גוזל
גוזל

לעבוד על פרסונטות

שליחה על ידי אביe »

אני יכול לעבוד על הפרסונטות שלי?
יש להם תא הטלה ובגלל שהוא היה על ריצפת הכלוב אז הם כל הזמן עמדו עליו ועשו עליו קקי
מה שניראה לי לא כלכך טוב
ניראה לי שזה לא טוב שהוא על ריצפת הכלוב אבל שמתי אותו כמה ימים בתוך הכלוב סתם כמשהו זמני
בשביל שלא יפחדו ושיהיה להם איפה ליתחמם
אבל פתאום ראיתי שהם התחילו לבנות שם קן אז עזבתי את התא. אבל עכשיו אני רואה שיש שכבת קקי על הגג וזה לא ניראה טוב במיוחד
בקיצור אני רוצה להחליף להם את התא ותא חדש והפעם לתלות אותו
עד עכשיו הם לא הטילו ביצים
ניראה ליתמונה אבל הם בנו שם קן ענקי, לפי דעתכם אני יוכל להחליף את התא בלי להטריד אותם
הם ישימו לב?
ואם הם ממשיכים לבנות את הקן
אז הכל מתקדם נכון, נכון?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: לעבוד על פרסונטות

שליחה על ידי eli_lea »

איך הם לא ישימו לב?בוודאי שהם ישימו לב ואין מצב "לעבוד עליהם" פשוט תוציא את התא מהריצפה ותלה להם את תא ההטלה גבוה שיהיה צמוד לגג,הם יבנו מחדש את הקן והפעם בתוך התא.
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

ניראה לי לא הבנת אותי
לעבוד עליהם זה בעצם להעביר את הקן שלהם מתא האחד לשני
ופשוט לשים את השני אז שאלתי אם זה לא יפריע להם שעכשיו יהיה להם בדיוק את אותו הקן אבל בתא אחר
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן ולא הבנתי אותך,בכל מקרה אתה יכול להוציא את התא (אם עדיין לא הטילו) לנקות את החלק העליון ולקבע אותו גבוה יותר,אין
צורך להחליף תא ולהציק להם בבניה מחדש.
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אביעד מה זה נקרא לעבוד עליהםתמונה
כמו שאלי אמר לך תנקה את הגג של הארגז ותתלה אותו.בינינו את הניקיון אתה עושה שתם, כי כעבור זמן קצר הם שוב ילכלכו את הגג.
ודרך אגב מה זה מפריע לך? זה בסלון שלךתמונהתמונה
דבר נוסף כמה שזכור לי יש לך זוג אחד של ציפורי אהבה.נהוג לשים תמיד ארגז אחד יותר שהם יבחרו לעצמם איזה שנראה להם.
גם שאתה תולה את הארגז גבוה רצוי להשאיר מקום עבורם בין גג הארגז, ותקרת הכלוב,שיכלו לעמוד על גג הארגז, כי הם אוהבים את זה.
קח את הארגז כמו שזה , תכניס לכלוב כפות תמרים של ושינגטוניה, (כפות עגולות) ותוך זמן קצר יבנו מנהרה בתוך הארגז.
תמונה
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

שליחה על ידי phantomf4 »

פעם אפילו שמתי לתוכי אהבה קש כן קש לקחתי מי מגדל סוסים חומר קינון פשוט מצויין ואפילו לא עלה לי כסף
תמונה
השמים אינם הגבול
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”