ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי תוכון אוסטרלי אכלת יד.
מנהל: מפקחים
שאלה לגבי תוכון אוסטרלי אכלת יד.
היו לי שני תוכונים אכלת יד והיום בבוקר שמתי אותם במרפסת והחלון הקטן של הקופסת אוכל היה פתוח בקטן ולא שמתי לב והיום הכחול שיחק שיחק אם זה והוא הצליח איכשהו להוריד הזה והוא ברח שראיתי הזה כבר היה מאוחר לא מצאתי אותו למטה אז ישלי שאלה מה אני יעשה
הוא לבד הצהוב אז מה עדיף איזה תוכי להביא לו אם אביא לו פרא זה יהיה בעיה.?או אכלת יד להביא מה לעשות?
הוא לבד הצהוב אז מה עדיף איזה תוכי להביא לו אם אביא לו פרא זה יהיה בעיה.?או אכלת יד להביא מה לעשות?

Re: שאלה לגבי תוכון אוסטרלי אכלת יד.
אם הצהוב האכלת יד תביא לו האכלת יד או תוכי מורגל .תוכי שיפחד ממך יכנס ללחץ ויגרום גם לתוכי האכלת היד להילחץ.
כמו שאלי כתב תקנה תוכי האכלת יד כי אם תקנה פרא השני יהפוך גם לפרא!
וואלה ושמתי לב שהכנפיים של הצהוב כנף אחד כבר רואים שזה גדל נישאר עוד קצת עד שיגדל הנוצות תעופה ובשני זה עדיין כמו שהיה בהתחלה למה?

כנראה קצב גדילת נוצות התעופה שונה.
נערך לאחרונה על ידי gili456 ב 02 דצמבר 2011 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
כי הן עדיין לא התחלפו, תמתין בסבלנות והנוצות יצמחו מחדש ברגע שהקודמות ינשרו.
ואם אני אכניס תוכון אנגלי או ביכלל קוקטייל הם יסתדרו ביחד אוסטרלי וקוקטייל??
וישימו בייצים ביכלל?
וישימו בייצים ביכלל?

תחליף תכלוב כלוב עגול לא טוב ..........................
אה לא נורא תקנה תוכי חדש לכל מגדל ברח ציפור או 2 אם אני יספור את מה שברך לי יש מצב שהגיעה לאלפי שקלים
....................
אה לא נורא תקנה תוכי חדש לכל מגדל ברח ציפור או 2 אם אני יספור את מה שברך לי יש מצב שהגיעה לאלפי שקלים
תשים זוג מאותו מין , קוקוטיל ותוכון לא יתרבו .