ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה כלוב מתאים לתוכי דררה?
מנהל: מפקחים
איזה כלוב מתאים לתוכי דררה?
איזה כלוב הכי מתאים לתוכי דררה ירוקה רגילה?
כלום הכי קטן שאפשר להכניס אותו אם אפשר מידות ותמונה אם אפשרי גם ...
כלום הכי קטן שאפשר להכניס אותו אם אפשר מידות ותמונה אם אפשרי גם ...

Re: איזה כלוב מתאים לתוכי דררה?
התוכי מוחתם? או שמיועד לריבוי?
מה שאני יודע זה שהם לא צריכים אותו מידות של כלוב אבל אני לא יודע איזה מידות הם צריכים
אני לא רוצה להטעות אותך.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
הכלובים שונים, תוכי מוחתם צריך כלוב שנוח לפתוח אותו ולאפשר לו לעמוד מחוץ לכלוב לעומת כלוב לתוכים שאינם מוחתמים שצריך להיות סגור מצד אחד ומצד שני מאחר והם סגורים בכל שעות היום הכלוב צריך לאפשר להם לעוף מענף עמידה אחד למישנהו.
זוג דררות "פרא" יתרבו בשלב כזה או אחר ולכן אם מגדלים אותם צריך לקחת בחשבון כלוב שיאפשר להם להתרבות כולל סידור לתא הטלה.
לזוג דררות אפשר להשתמש בכלובי ריבוי שונים או לבנות כלוב רשתות 1*1*1 מטר ואם אפשר גם יותר מכך .
זוג דררות "פרא" יתרבו בשלב כזה או אחר ולכן אם מגדלים אותם צריך לקחת בחשבון כלוב שיאפשר להם להתרבות כולל סידור לתא הטלה.
לזוג דררות אפשר להשתמש בכלובי ריבוי שונים או לבנות כלוב רשתות 1*1*1 מטר ואם אפשר גם יותר מכך .
דררה הוא תוכי גדול לכן מצריך כלוב גדול.
לפי דעתי בשביל להנות מזוג מינימום 1.5*1*1 מטר
לפי דעתי בשביל להנות מזוג מינימום 1.5*1*1 מטר

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
למה לא מינימום 2 מטר? חברה עם המינימום שלכם אף אחד בארץ לא יגדל תוכים אלא אם יש לו פארק מסביב לבית. המינימום הרבה יותר קטן ממטר על מטר וזוג דררות יכול לחיות בתנאים טובים גם 50*50*1 מטר, הכלוב זה לא הכל ומעבר לכלוב צריך גם להחליף מים ואוכל, לתת תזונה נכונה, לתת טיפולים כשהתוכי זקוק להם ולא לשחרר אותו לטבע שימות כמו שאני שומע לעיתים .
אני למשל מעדיף מגדל שיחזיק זוג דררות בכלוב 50*50*1 מטר או אפילו פחות אבל שידאג להם.
יש מינימום ומהמידות של המינימום אפשר להחליט כל אחד כפי יכולתו כמה הוא יכול להגדיל ולהקציב לבניית הכלוב .
אני למשל מעדיף מגדל שיחזיק זוג דררות בכלוב 50*50*1 מטר או אפילו פחות אבל שידאג להם.
יש מינימום ומהמידות של המינימום אפשר להחליט כל אחד כפי יכולתו כמה הוא יכול להגדיל ולהקציב לבניית הכלוב .
צודק אלי, רק תיקון קטן בשורה הראשונה שלך(אלא ולא אלה).
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
תודה רבה על התיקון