ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גרין צ'יק יילו סיידד
מנהל: מפקחים
Re: גרין צ'יק יילו סיידד
סליחה שאני נכנסת באמצע הויכוח, כי פשוט לא מצאתי את ההתחלה.
כמה שלי ידוע מהבדיקה של לקסיכון של התוכים בהוצאה של VERLAGE הילו סידד הוא כן תת זן של הגרין צ'ק,
http://www.arndt-verlag.com/projekt/bir ... =250_1.JPG
מה שאתה הבאת כדוגמא בתמונות הם באמת מוטציות, כך גם כתוב במאמר(טרחתי לקרוא), וגם שם כתב המחבר שהוא גם עשה את המוטציות, שהיו התלבטויות לגבי זה שהאם הילו סידד הוא תת זן או זן נפרד?
After referencing these birds in Parrots Of The World, I learned that Forshaw questioned if the Yellow-Sided were a separate species and not just a sub-species of the Green-Cheeked Conure.
כל מה שהמגדל עשה, הוא בחר שני פריטים עם צבעים חזקים יותר וזיווג אותם כמה פעמים עם בני זוג נבחרים מבחינת צבע חזק וכך יצר את המוטציות היפות ללא ספק.
אבל זה לא מונע את העובדה שהילו סיידד הוא תת זן, וכך הוא מופיע בלקסיקון.הצבעים שלו הרבה פחות מרשימים מאשר של המוטציות שבשביל זה פתחו אותם
בעובדה אביעד צודק, מוטציות אינם מופיעות בלקסיקון, כי אין לזה סוף.
כמה שלי ידוע מהבדיקה של לקסיכון של התוכים בהוצאה של VERLAGE הילו סידד הוא כן תת זן של הגרין צ'ק,
http://www.arndt-verlag.com/projekt/bir ... =250_1.JPG
מה שאתה הבאת כדוגמא בתמונות הם באמת מוטציות, כך גם כתוב במאמר(טרחתי לקרוא), וגם שם כתב המחבר שהוא גם עשה את המוטציות, שהיו התלבטויות לגבי זה שהאם הילו סידד הוא תת זן או זן נפרד?
After referencing these birds in Parrots Of The World, I learned that Forshaw questioned if the Yellow-Sided were a separate species and not just a sub-species of the Green-Cheeked Conure.
כל מה שהמגדל עשה, הוא בחר שני פריטים עם צבעים חזקים יותר וזיווג אותם כמה פעמים עם בני זוג נבחרים מבחינת צבע חזק וכך יצר את המוטציות היפות ללא ספק.
אבל זה לא מונע את העובדה שהילו סיידד הוא תת זן, וכך הוא מופיע בלקסיקון.הצבעים שלו הרבה פחות מרשימים מאשר של המוטציות שבשביל זה פתחו אותם
בעובדה אביעד צודק, מוטציות אינם מופיעות בלקסיקון, כי אין לזה סוף.

אווה לא יודע מה קראת וזה אבל אני בקשר טוב עם חווה בחוץ לארץ שמיתמחה רק בקוניורים והם אמרו לי שהילו סיידד וכל הצבעים השונים של גרין צ'יקים זה מוטציות ניקרא אבל הפרלי וכל אלה זה תתי מין

מי שטרח לבדוק את התת מין בלקסיקון יראה שהילו סידד ביכלל לא ילו סידד(בקושי יש לו צהוב בכלל)
נערך לאחרונה על ידי stam ב 21 יוני 2008 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון, שהצהוב שלו לא חזק, ובכל זאת נחשב לתת זן והצבע החזק יצא רק אחרי זיווגים שהולידה המוטצי.

בואו נסכים שאנחנו לא מסכימים
דניאל מה שלום הזוג שלך
דניאל מה שלום הזוג שלך