ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חלודה בכלוב *לידע כללי*
מנהל: מפקחים
חלודה בכלוב *לידע כללי*
היי,
רציתי לדעת מה יכול להיגרם לתוכים עקב זאת שיש חלודה בכלוב?
רציתי לדעת מה יכול להיגרם לתוכים עקב זאת שיש חלודה בכלוב?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: חלודה בכלוב *לידע כללי*
הרעלה קשה ואף מוות. כשהתוכי מטפס עם המקור על סורגי הכלוב פיו ולשונו באים במגע עם החלודה. החלודה עצמה מעבירה מחלות
חיידקיות קשות ובניהן קלוסטרידיום ושבבי החלודה עלולים לגרום להרעלת מתכות ופגיעה קשה בכבד.
חיידקיות קשות ובניהן קלוסטרידיום ושבבי החלודה עלולים לגרום להרעלת מתכות ופגיעה קשה בכבד.
וכאשר מצב כזה קורה לתוכי, איך אפשר לדעת שהוא נפגע מזה? איזה סימנים באים עם זה?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
סימפטומים של הרעלה קשה:
חולשה, אפאטיות, נפילה מהענף/אי יכולת לעמוד על ענף, אי יכולת לעוף/ללכת, אנורקסיה/אובדן תאבון, צימאון,
שלשול בצבע ירוק כהה-שחור, או שתן חום/אדום, דם בלשלשת, לשלשת עם הרבה שתן, הקאות
חולשה, אפאטיות, נפילה מהענף/אי יכולת לעמוד על ענף, אי יכולת לעוף/ללכת, אנורקסיה/אובדן תאבון, צימאון,
שלשול בצבע ירוק כהה-שחור, או שתן חום/אדום, דם בלשלשת, לשלשת עם הרבה שתן, הקאות
ואם דוגמא רק אחד מהרשימה מופיע אצל תוכי, זה גם נחשב?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
לא כל הסימפטומים המוזכרים מופיעים ביחד. לעיתים מופיע סימפטום בודד שמעיד על בעייה כללית.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אני לא מבין למה אתה מחכה????
למה שלא תקנה כבר כלוב חדש במקום לסכן את התוכי? תחסוך מעצמך את הדאגות האלה! חבל שתצטער על זה אחר כך (חס וחלילה!)
אפילו אם אתה חושב שהוא לא יגיע למקומות האלה... אתה לוקח סיכון!
למה שלא תקנה כבר כלוב חדש במקום לסכן את התוכי? תחסוך מעצמך את הדאגות האלה! חבל שתצטער על זה אחר כך (חס וחלילה!)
אפילו אם אתה חושב שהוא לא יגיע למקומות האלה... אתה לוקח סיכון!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אין לי חלודה בכלוב להב, לא ראית אותו למה אתה סתם אומר?
בחיים לא הייתי מסכן את צ'יף, עם כל מה שאני שואל בפורום הזה אני לא מתכוון לסכן אותו.
זה לא חלודה.. לא ראית את הכלוב, לא יודע למה אתה חושב ככה.
שאלתי את זה כי ראיתי שהרבה שואלים על זה ולא הבנתי בכלל איך זה מסכן את התוכי(עד שעניתם לי).
בחיים לא הייתי מסכן את צ'יף, עם כל מה שאני שואל בפורום הזה אני לא מתכוון לסכן אותו.
זה לא חלודה.. לא ראית את הכלוב, לא יודע למה אתה חושב ככה.
שאלתי את זה כי ראיתי שהרבה שואלים על זה ולא הבנתי בכלל איך זה מסכן את התוכי(עד שעניתם לי).
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
נכון אני לא ראיתי את הכלוב... אבל, אתה אמרת לי שיש חלודה...
(סה"כ זו החלטה שלך אם אתה חושב שאין חלודה בכלוב והוא כלוב טוב אז אין בעיה....)
(סה"כ זו החלטה שלך אם אתה חושב שאין חלודה בכלוב והוא כלוב טוב אז אין בעיה....)
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~