ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
היי,
הכנתי לצ'יף מקל חדש מעץ לכלוב וכיוון שחתכתי אותו טיפה קצר יותר אז היה חסר 1-2 ס"מ בשביל שזה יעמוד טוב.
הוספתי צמר גפן משני צידי המקל ועכשיו הוא עומד ישר ויציב.
הצמר גפן קצת בולט החוצה אז רציתי לדעת מה יקרה אם צי'ף טיפה ינשך/ישחק עם זה..(האם זה מסוכן לו?)
אם זה אסור אני פשוט אמצא לזה תחליף עדיין לא שמתי אותו בתוך הכלוב.
מקווה שתענו לי בזמן הקרוב שאדע מה לעשות
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
כפיסי עץ אלו חתיכות עץ . אתה יכול להשלים את החסר עם חתיכת עץ כתוספת ולקבע אותה למקל החדש שהכנת עם מסמר.
ציפון של התוכי עלולה להיתפס בצמר הגפן והתוכי יכול בהחלט להתעסק עם הצמר גפן ולנתק את מקל העמידה.
לא יזיק לתוכי, קרטון או בריסטול זה בסדר. עדיף להחליף ענף או לסדר אותו שיהיה בטוח יותר, אם התוכי יכרסם את הנייר מקל העמידה עלול ליפול פתאום והותי עלול להיפצע מנפילה פיתאומית.
אוקיי תודה.
תקשיבו ניסיתי עם ניירות לא הולך בכלל.. לגבי ענף אני רוצה להביא ענף כמו שכבר שאלתי אתכם בעבר אבל בינתיים עדיין לא הבאתי.
רציתי לדעת שוב, האם מותר צמר גפן? אם הוא לא יפול, אני מדבר רק האם מותר בכללי אני פשוט אדביק את זה עם דבק סלוטייפ וזה לא שהוא יכול לדרוך על זה, זה רק בצידי המקל.
האם מותר או אסור?
תודה מראש.
עריכה:
אגב - בעבר קרה לדוד שלי שהתוכי קוקטייל שלהם פתאום נפל מהמקל.
אז פציעה פתאומית הכוונה היא גם לפציעה ברגליים או בכנפיים? או פציעה שתשפיע עליו בעתיד? (סתם לידע)
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11