ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התוכי שרק מספר שריקות בזמן שהיה עליי.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

התוכי שרק מספר שריקות בזמן שהיה עליי.

שליחה על ידי Amir96 »

היי.

בפעם הראשונה צ'יף היה עליי ושרק שריקות. בדר"כ הוא שורק רק או שהוא בכלוב שריקות רגילות של בוקר/ערב או בשביל שאני אוציא אותו(אני כרגע בשלבים לגרום להרגל הזה להיפסק).
לפעמים שאני שם אותו על אחותי והולך שניה(נעלם משדה הראייה שלו) הוא שורק ולפעמים גם עף לכיוון שהלכתי.
היום פעם ראשונה הוא היה עליי ושרק שריקות רציתי לדעת אם אולי זה מסמן משהותמונה
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
saharlevi
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: התוכי שרק מספר שריקות בזמן שהיה עליי.

שליחה על ידי saharlevi »

בדיוק כמו התוכי שלי , כשהוא בחוץ הוא מזמר ומחכה לצומי , או סתם להנאתו בבוקר
אבל כשהוא עלייי , איתי , בתוך הבית ? דממה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: התוכי שרק מספר שריקות בזמן שהיה עליי.

שליחה על ידי eli_lea »

תוכי יכול לשרוק ממגוון סיבות, צריך לדעת "לקרוא" את התוכי ולהבין מה המשמעות של התנהגותו במצב נתון. הוא יכול להיות עליך ולשרוק כי הוא שמע שריקות, הוא יכול לשרוק מתוך כך שהוא שמח ואפילו לשרוק מתוך פחד או מתוך רצון לתקשר.
אתה כמגדל צריך לנסות ולהבין את התוכי, לראות מה מתרחש סביבו ולמה הוא מגיב כשהוא שורק.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”