ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוות דעת על גאקו/ארה
מנהל: מפקחים
חוות דעת על גאקו/ארה
אני מעוניין לקנות תוכי האכלת יד, תוכונין פינקים וקוקטיילים ישלי בשפע..
קרץ לי קצת הגאקו ולאחרונה גם הארה, מה הכי מומלץ? יתרונות וחסרונות שלהם..
ואם יש משו יותר מומלץ גם אשמח לשמוע..
קרץ לי קצת הגאקו ולאחרונה גם הארה, מה הכי מומלץ? יתרונות וחסרונות שלהם..
ואם יש משו יותר מומלץ גם אשמח לשמוע..
Re: חוות דעת על גאקו/ארה
אפשר להמליץ על כל תוכי וכל סוג אבל זה לא יהיה רלוונטי אם לא תרשום מה אתה מחפש או מצפה מהתוכי, מה המגבלות שלך לגידול מה התקציב למשל או מה רמת הרעש וכו'.
עם כל התוכים שיש לי כבר לא משנה לי רמת הרעש ואינלי שום מגבלות, התקציב עד איזור 4000 גג 5000 כולל הכלוב..
ואני מצפה מהתוכי להמון לכן שאלתי כדי לדעת מי מסוגל יותר ולמה הוא הכי מסוגל..
ואני מצפה מהתוכי להמון לכן שאלתי כדי לדעת מי מסוגל יותר ולמה הוא הכי מסוגל..
רמת רעש של תוכונים וקוקוטילים אינה קנה מידה לרעש שיוצר תוכי גדול.
לא פירטת למה אתה מצפה מהתוכי, "המון" לא אומר הרבה, האם כושר דיבור חשוב לך?אם כן תלך לכיוון ג'אקו. אם כושר דיבור אינו בעדיפות גבוהה אתה יכול לבחור בארה. לכל תוכי יש את היתרונות והחסרונות וכמובן כל תוכי נראה שונה מבחינה חיצונית.
ארה זקוק להרבה מאוד מקום וכלוב מרווח במיוחד.
שוב, כדאי שתפרט מהן הציפיות שלך מהתוכי. בגדול עם השקעה תשומת לב ויצירת קשר טוב עם התוכי אפשר להגיע להישגים לא מבוטלים וזה נכון לגבי הרוב המכריע של סוגי התוכים השונים.
לא פירטת למה אתה מצפה מהתוכי, "המון" לא אומר הרבה, האם כושר דיבור חשוב לך?אם כן תלך לכיוון ג'אקו. אם כושר דיבור אינו בעדיפות גבוהה אתה יכול לבחור בארה. לכל תוכי יש את היתרונות והחסרונות וכמובן כל תוכי נראה שונה מבחינה חיצונית.
ארה זקוק להרבה מאוד מקום וכלוב מרווח במיוחד.
שוב, כדאי שתפרט מהן הציפיות שלך מהתוכי. בגדול עם השקעה תשומת לב ויצירת קשר טוב עם התוכי אפשר להגיע להישגים לא מבוטלים וזה נכון לגבי הרוב המכריע של סוגי התוכים השונים.
שאמרתי המון, התכוונתי את המירב שאפשר להוציא מתוכי, זה שיש הבדל חיצוני אני מודע לכך לכן בחירתי היתה לכיוון ארה כי החיצוני שלו ממש מדהים והוא גם גדול בנוסף לכך לעומת זאת הגאקו לא עתיר צבעים וגוונים כמו הארה אבל יכולת הדיבור שלו גבוהה יותר, לכן פניתי פה כדי שיאמרו לי עוד יתרונות וחסרונות שעליהם אני עדיין לא יודע.. כגון הוצאות חודשיות שוטפות והפרש רעשים וכמה נוצות הבית יתמלא ומאיזה סוג יותר ועוד דברים מסביב שצריך לדעת..
הארה מצריך כלוב גדול יותר ומן הסתם ההשקעה בתוכי גדול הינה בהתאם.
ארה תוכי רועש מאוד , כדאי שתשמע צרחה אל ארה במקום סגור ותבין .
כושר הדיבור של הארה נמוך.
ארה זקוק להרבה ענפי לעיסה ומשחקים אום הוא יוכל לכרסם.
ארה יכול ללמוד לבצע פעולות שונות עם הדרכה נכונה.
הג'אקו זקוק לכלוב פחות גדול אם כי תמיד כדאי לתת כמה שיותר שטח מחייה.
הג'אקו רועש באופן בינוני ומטה. לרוב התוכי ידבר ולא יצרח.
ג'אקו גם הוא זקוק להרבה גירויים כדי לא להשתעמם .
ג'אקו יכול ללמוד לבצע פעולות שונות עם הדרכה נכונה.
לשני התוכים יש נשירה לאורך כל השנה ובעונה כמו לכל התוכים, ההבדל בכמות הנוצות שנושרות לא משמעותי בין הג'אקו לארה.
שני התוכים זקוקים לתזונה מלאה וטובה כשהבסיס הינו כופתיות. הארה כמובן יאכל כמות גדולה יותר משהג'אקו יאכל.
ארה תוכי רועש מאוד , כדאי שתשמע צרחה אל ארה במקום סגור ותבין .
כושר הדיבור של הארה נמוך.
ארה זקוק להרבה ענפי לעיסה ומשחקים אום הוא יוכל לכרסם.
ארה יכול ללמוד לבצע פעולות שונות עם הדרכה נכונה.
הג'אקו זקוק לכלוב פחות גדול אם כי תמיד כדאי לתת כמה שיותר שטח מחייה.
הג'אקו רועש באופן בינוני ומטה. לרוב התוכי ידבר ולא יצרח.
ג'אקו גם הוא זקוק להרבה גירויים כדי לא להשתעמם .
ג'אקו יכול ללמוד לבצע פעולות שונות עם הדרכה נכונה.
לשני התוכים יש נשירה לאורך כל השנה ובעונה כמו לכל התוכים, ההבדל בכמות הנוצות שנושרות לא משמעותי בין הג'אקו לארה.
שני התוכים זקוקים לתזונה מלאה וטובה כשהבסיס הינו כופתיות. הארה כמובן יאכל כמות גדולה יותר משהג'אקו יאכל.
תודה רבה, נראלי שאלך כמו שחשבתי מהתחלה על כיוון של הג'אקו,
הבעיה שהשוק היום ממש פרוץ בנושא הזה איפה אפשר למצוא בית גידול אמין וטוב ותוכי איכותי עם החתמה טובה?
אגב מה זמן חיים משוער של ג'אקו מוחתם ?
הבעיה שהשוק היום ממש פרוץ בנושא הזה איפה אפשר למצוא בית גידול אמין וטוב ותוכי איכותי עם החתמה טובה?
אגב מה זמן חיים משוער של ג'אקו מוחתם ?
אין המלצות על בתי עסק/מגדלים על גבי האתר מלבד בפורום קנייה מכירה.
ג'אקו יכול לחיות בתנאי מחייה טובים 50-60 שנים.
ג'אקו יכול לחיות בתנאי מחייה טובים 50-60 שנים.