חזרתי אחרי שעתיים שהוא היה בכלוב וגיליתי שכל הנוצות זנב שלו נתלשו נראה בצורה לא הכי נעימה כנראה נתפסו או משו בכלוב
הוא לא מדמם אבל הספקתי לראות אותו תולש בעצמו חצי נוצה שנשארה שם כנראה שזה מציק לו הוא נראה בסדר אוכל ומתנקה כרגיל
זה יגדל חזרה? צריך לבדוק משהו?
יש תמונה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נתלשו נוצות הזנב לקוקטייל שלי
מנהל: מפקחים
Re: נתלשו נוצות הזנב לקוקטייל שלי
נראה כמו תוכית ליפני הטלה
Re: נתלשו נוצות הזנב לקוקטייל שלי
אתה לא יודע ממה זה קרה?
אם התוכי מרט את עצמו צריך לבדוק מה הסיבות.. טפילים/תסכול וכו'
אם הן נתלשו בגלל כלוב/צעצועים זה נשמע לא הגיוני כל כך, אבל בכל מקרה לבדוק נקודות תורפה בטיחותיות בכלוב
אם הכלוב לא בטיחותי אי אפשר להשאיר שם תוכי..
בן כמה הוא? הוא בזמן חילוף נוצות?
עוד לא ראיתי תוכי שאיבד באופן טבעי את כל נוצות הזנב בבת-אחת, אבל גם זה יכול להיות.. אם הוא בזמן חילוף וזו נשירה טבעית
הנוצות יצמחו מחדש אבל תנסה לבדוק מה הסיבה לתלישה כדי למנוע את זה בעתיד
הזנב חשוב מאוד לשיווי משקל ויציבות התוכי אז תשגיח שהוא לא "מתכסח" בכלוב בגלל בעיית יציבות
אם התוכי מרט את עצמו צריך לבדוק מה הסיבות.. טפילים/תסכול וכו'
אם הן נתלשו בגלל כלוב/צעצועים זה נשמע לא הגיוני כל כך, אבל בכל מקרה לבדוק נקודות תורפה בטיחותיות בכלוב
אם הכלוב לא בטיחותי אי אפשר להשאיר שם תוכי..
בן כמה הוא? הוא בזמן חילוף נוצות?
עוד לא ראיתי תוכי שאיבד באופן טבעי את כל נוצות הזנב בבת-אחת, אבל גם זה יכול להיות.. אם הוא בזמן חילוף וזו נשירה טבעית
הנוצות יצמחו מחדש אבל תנסה לבדוק מה הסיבה לתלישה כדי למנוע את זה בעתיד
הזנב חשוב מאוד לשיווי משקל ויציבות התוכי אז תשגיח שהוא לא "מתכסח" בכלוב בגלל בעיית יציבות