ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
נראה שהוא נחתך ברגל תראה אם משהו תפוס לו שם זה קרה גם לכנר שהיה לי הוא לא יכל לעמוד על הרגל 4 ימים ולא היה פעיל למשך 4 ימים וגם לא שר ארבעה ימים אבל אחרי זה הוא חזר ללכת ולא הפסיק להשתולל ושום דבר לא יכל להשתיק את השירה שלו במילים אחרות זה כבר יעבור לבד רק תוודא שההורים שלו מטפלים בו כמו שצריך
לדעתי כדאי לשים אותו בכלוב נפרד, בלי ענפים כדי שהוא לא ינסה לטפס..
לשים לו בד על הרצפה של הכלוב, שלא יתקשה ללכת (וכדאי גם ליצור מעין מחסה באחת הפינות, או לכסות חלקית את הכלוב שיהיה לו חמים)
לשים מזון ומים בקערות על הרצפה, שמאפשרות לו להגיע למזון ולמים בלי מאמץ
שירלי לפי דעתי את טועה לגבי אוכל ומים על הרצפה אני מסכים אבל בכלוב הקיים כי הוא אמר בעצמו שהתוכי עוד לא שותה לבד ולכן אני חושב שפה את טועה כי בכלוב נפרד ההורים לא יאכילו אותו(בהאכלות יש גם מים) והוא לא שותה לבד עדיין התוצאה זה שהוא יתייבש
תוכי בגיל גמילה כמעט שאינו שותה, שירלי בהחלט צודקת, אם הגוזל אוכל באופן עצמאי הוא גם ישתה כשיזדקק לכך, בכלוב הוא חשוף לפגיעות ולכן עדיף להשאירו בכלוב נפרד עם גישה לאוכל ומים.