ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מקלחת לתוכי.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

מקלחת לתוכי.

שליחה על ידי Amir96 »

היי תמונה

לצ'יף(תוכי קוקטייל) יש בכלוב 2 כלי מים.
1 - הכלי מים הרגיל שיש בכלוב 1901.
2 - כלי מים רגיל לתוכים.
הוא שותה משניהם, מה שמתחשק שלו תמונה

היום לפני כבערך שעה הוא הלך לכלי מים העגול, קצת עמוק, כמו בכלוב 1901(תוכלו לראות איך הוא נראה) ועשה "חצי מקלחת" בהתחלה שתה מים, לאחר מכן שם רגל אחת ואת השנייה(וזה ממש קטן, לא אמורים לעשות בזה מקלחת כמובן), אחרי זה הוציא את הרגליים הרטיב את הראש וקצת מעל הרגליים.
ראיתי את זה ואמרתי שאם כבר הוא רוצה מקלחת אני אעשה לו מקלחת רגילה ונורמלית עם מים רעננים ופושרים, הכנתי הכל הוא עמד על זה ורק שתה, לא התקלח ולא כלום.

השאלות הן:
למה הוא עושה ככה?
למה הוא מתקלח בכלי כ"כ קטן, לא נוח ועם מים קרים(יחסית)?
מה כדאי לעשות בפעם הבאה?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מקלחת לתוכי.

שליחה על ידי eli_lea »

לכל תוכי ההעדפה שלו למקלחת , ישנם שאוהבים יותר בכיור תחת מים זורמים ואחרים בהתזה או בכלי. כנראה שנוח לו יותר להתקלח בכלי המים. במקרה כזה כדאי לשים לתוכי קערה לא עמוקה (2 ס"מ גובה) כדי שיוכל להתקלח בנוחות.
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

זאת אומרת להניח ברצפת הכלוב? אני חושב שאם אני אעשה ככה הוא יתקלח כמעט כל יום תמונה
ואם כן אז זה לא יפריע שהסורגים למטה יירטבו?
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא יפריע, אם הוא יתקלח וישפריץ מים כשאתה מוציא את הקערה תייבש את הסורגים.
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

אוקיי, תודה רבה תמונה
צ'יף בקע ב 3.9.11

שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”