לפעמים שאני משחק עם צ'יף אז אחותי שמה לו אצבע שיעלה עלייה והוא נושך אותה, אני שיחקתי איתו הוא עלה לי ליד והכל היה טוב אבל אחרי שהוא נשך אותה שמתי לו אצבע והוא נשך אותי גם, ולא הפסיק..
למה זה קורה? זה לא פעם ראשונה זה כמעט כל פעם שהוא נושך מישהו בבית אחר כך(אחרי כמה שניות) שאני שם לו אצבע הוא נושך גם אותי..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי משחק איתי, אחותי שמה לו אצבע הוא נושך אותה ואז אותי.
מנהל: מפקחים
התוכי משחק איתי, אחותי שמה לו אצבע הוא נושך אותה ואז אותי.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: התוכי משחק איתי, אחותי שמה לו אצבע הוא נושך אותה ואז או
מתוך לחץ, תן לאחותך לתרגל עימו "עלה ורד" בתדירות גבוהה כדי שיפסיק לנשוך אותה כשהוא עולה ליד.
התוכי פועל מתוך לחץ ומביע את חוסר רצונו לעלות ליד ע"י שימוש במקור, לאחר מכן כשאתה ניגש הוא עדיין במצב רוח שלילי שגורם לו לסרב גם לך.
התוכי פועל מתוך לחץ ומביע את חוסר רצונו לעלות ליד ע"י שימוש במקור, לאחר מכן כשאתה ניגש הוא עדיין במצב רוח שלילי שגורם לו לסרב גם לך.
Re: התוכי משחק איתי, אחותי שמה לו אצבע הוא נושך אותה ואז או
זהו הבעיה שהיא לא כ"כ מעוניינת.. ניסיתי לשכנע אותה אבל היא לא רוצה לשחק איתו, רק לפעמים אני נותן לה אותו לכמה דקות.
רציתי לברר למה הוא נושך גם אותי, ענית לי.
תודה
רציתי לברר למה הוא נושך גם אותי, ענית לי.
תודה

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11