שלום,
אחרי הרבה רעיונות שעלו לי בראש, החלטתי להרחיב את בית הגידול הצנוע שלי.
אני רוצה לקנות כלוב בצורת כובייה שמידותיו מצויינות בתמונות שצירפתי.
הכלוב יהיה עשוי ממתכת.
אך יש לי כמה שאלות:-
1) מה כדאי רשת ריבועים או פלטת רשת (שהיא יקרה יותר) ?
2) מה לגבי הגג (את הכלוב אני אשים על הגג של הבית) ?
3)האם כלוב זה יכול לאכלס זוג אחד של (דררה או קוניור שמש או סנגל) ?
4) כמה יעלה לי העסק של בניית הכלוב הזה ?
אשמח לקבלת תשובות וגם רעיונות אחרים !!!
תודה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך עזרה ורעיונות - בבניית כלוב !
מנהל: מפקחים
Re: צריך עזרה ורעיונות - בבניית כלוב !
הבנתי, כי אתה רושם "מה כדאי רשת ריבועים או פלטת רשת", "כמה יעלה לי העסק של בניית הכלוב".
יש לך מגוון של כלובים באתר:
http://www.tukishops.com/%D7%9B%D7%9C%D ... ducts.html
לא הייתי ממליץ למקם את הכלוב בגג הבית - ככה הוא חשוף לשמש, גשם ורוחות.
יש לך מגוון של כלובים באתר:
http://www.tukishops.com/%D7%9B%D7%9C%D ... ducts.html
לא הייתי ממליץ למקם את הכלוב בגג הבית - ככה הוא חשוף לשמש, גשם ורוחות.

אני בספק אם תמצא כלוב במידות שציינת אלא אם מישהוא בנה ורוצה למכור.
בכל מקרה אענה לשאלותיך:
1.רשת פלטות, עמיד יותר ובעתיד אם תרצה תוכל לאכלס תוכים מסוגים גדולים יותר.
2.אתה חייב גג וגג רחב שיצל את הכלוב בצורה טובה. אפשר להשתמש לגג בסוגים שונים של פיברגלס או פי וי סי. מגיעים כמעט בכל מידה.
3.הכלוב מספיק מרווח לאכלס את הסוגים שהזכרת.
4. הערכה גסה שכלוב במידות שצייינת עם מסגרת פרופילים ורשת קשיחה כולל גג יגיע אצל בעל מקצוע לסביבות ה 3000ש"ח +
לזוג אחד של דררה קוניור שמש או סנגל אתה יכול להסתפק בכלוב קטן יותר מה שיוזיל את העליות ותוכל גם לבנות לבד אם אתה מעוניין.
כלוב של 1.5*1*1 מטר יכול להתאים ואם יש לך על מה להעמיד את הכלוב כדי שלא ישב על הריצפה גם לא תצטרך מסגרת, רשת הפלטות מספיק קשיחה כדי להחזיק את הכלוב יציב ללא מסגרת.
בכל מקרה אענה לשאלותיך:
1.רשת פלטות, עמיד יותר ובעתיד אם תרצה תוכל לאכלס תוכים מסוגים גדולים יותר.
2.אתה חייב גג וגג רחב שיצל את הכלוב בצורה טובה. אפשר להשתמש לגג בסוגים שונים של פיברגלס או פי וי סי. מגיעים כמעט בכל מידה.
3.הכלוב מספיק מרווח לאכלס את הסוגים שהזכרת.
4. הערכה גסה שכלוב במידות שצייינת עם מסגרת פרופילים ורשת קשיחה כולל גג יגיע אצל בעל מקצוע לסביבות ה 3000ש"ח +
לזוג אחד של דררה קוניור שמש או סנגל אתה יכול להסתפק בכלוב קטן יותר מה שיוזיל את העליות ותוכל גם לבנות לבד אם אתה מעוניין.
כלוב של 1.5*1*1 מטר יכול להתאים ואם יש לך על מה להעמיד את הכלוב כדי שלא ישב על הריצפה גם לא תצטרך מסגרת, רשת הפלטות מספיק קשיחה כדי להחזיק את הכלוב יציב ללא מסגרת.
תודה רבה !