gogo - אני חולקת בדעתך בתגובה האחרונה שלך.
אם אני זוכרת טוב , לא מזמן היה מאמר באתר על ג'אקו אדום ולקח למשפחה\אדם זה לעשות את המוטציה 30 שנה ..
היה כתוב שם שבשביל שיצא ג'אקו עם יותר אדום לקחו גאקוים עם פיגמנטים אדומים יותר מאחרים והרבו אותם , ככה יותר ויותר אדום נהיה להם עד שהגיעו לגאקו אדום .
אין בהכרח הוחכה שהגוזל הגאקו הנ"ל הוטל בזיווגים משפחתיים , אבל אני לא אומרת שזה לא אפשרי .
ואני לא הבנתי מה הקשר בין זיווגים משפחתיים לבין מספר זיווגים רב בכללי של אותו זוג ?
או שאולי אני לא הבנתי נכון ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המוטציה של הגאקו בסרטן אמיתית?
מנהל: מפקחים
Re: המוטציה של הגאקו בסרטן אמיתית?
בהחלט לא קשור לזיווגים בתוך המשפחה או לכמות הזיווגים. בדיוק כמו שנאמר, על מנת ליצור את המוטציה ביצעו ריבוי בין תוכים שהיה להם את הפיגמנט ואותם זיווגו עם תוכים נוספים בעלי פיגמנט כדי לקבל את הצבע.
לי יוצאים מידי פעם גוזלים עם צבע אדום לרוב באיזור הגב הירכיים והצוואר מזוג שבוודאי אין קשר משפחתי ביניהם.
לי יוצאים מידי פעם גוזלים עם צבע אדום לרוב באיזור הגב הירכיים והצוואר מזוג שבוודאי אין קשר משפחתי ביניהם.
-
eliahuisakov
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
תודה על ההשכלה אלי ונטלינה 
יש מוטציה בציפורי אהבה שנקראת רד ספויז'ן שמאופיינת בנקודות מרוחות על הגב ובגוף הציפור.
אני מאמין שזה קורה גם כן, אצל הג'אקו.
רוב הסיכויים שהצבע ייעלם בחילוף נוצות ראשון/שני ולכן למוטציה אין ערך אלא אם כן היא נשארת ואז היא "שווה" משהו.
אני מאמין שזה קורה גם כן, אצל הג'אקו.
רוב הסיכויים שהצבע ייעלם בחילוף נוצות ראשון/שני ולכן למוטציה אין ערך אלא אם כן היא נשארת ואז היא "שווה" משהו.

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
- AsifKah18
- ביצה

- אזור מכירה: אשקלון
- שם פרטי:: אסיף כחלון
מוטציית רד ספיוז'ן קיימת בג'אקויים אך בשכיחות נמוכה מאוד, לרוב זאת תיהיה השבחה של הצבע האדום בג'אקו והצבע ישאר על התוכי כל חייו...