ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

המוטציה של הגאקו בסרטן אמיתית?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

natalina3
בקיעה
בקיעה

Re: המוטציה של הגאקו בסרטן אמיתית?

שליחה על ידי natalina3 »

gogo - אני חולקת בדעתך בתגובה האחרונה שלך.
אם אני זוכרת טוב , לא מזמן היה מאמר באתר על ג'אקו אדום ולקח למשפחה\אדם זה לעשות את המוטציה 30 שנה ..
היה כתוב שם שבשביל שיצא ג'אקו עם יותר אדום לקחו גאקוים עם פיגמנטים אדומים יותר מאחרים והרבו אותם , ככה יותר ויותר אדום נהיה להם עד שהגיעו לגאקו אדום .
אין בהכרח הוחכה שהגוזל הגאקו הנ"ל הוטל בזיווגים משפחתיים , אבל אני לא אומרת שזה לא אפשרי .

ואני לא הבנתי מה הקשר בין זיווגים משפחתיים לבין מספר זיווגים רב בכללי של אותו זוג ?
או שאולי אני לא הבנתי נכון ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהחלט לא קשור לזיווגים בתוך המשפחה או לכמות הזיווגים. בדיוק כמו שנאמר, על מנת ליצור את המוטציה ביצעו ריבוי בין תוכים שהיה להם את הפיגמנט ואותם זיווגו עם תוכים נוספים בעלי פיגמנט כדי לקבל את הצבע.
לי יוצאים מידי פעם גוזלים עם צבע אדום לרוב באיזור הגב הירכיים והצוואר מזוג שבוודאי אין קשר משפחתי ביניהם.
eliahuisakov
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי eliahuisakov »

תודה על ההשכלה אלי ונטלינה :)
סמל אישי של משתמש
avihupilo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אביהו

שליחה על ידי avihupilo »

יש מוטציה בציפורי אהבה שנקראת רד ספויז'ן שמאופיינת בנקודות מרוחות על הגב ובגוף הציפור.
אני מאמין שזה קורה גם כן, אצל הג'אקו.
רוב הסיכויים שהצבע ייעלם בחילוף נוצות ראשון/שני ולכן למוטציה אין ערך אלא אם כן היא נשארת ואז היא "שווה" משהו.
תמונה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
סמל אישי של משתמש
AsifKah18
ביצה
ביצה
אזור מכירה: אשקלון
שם פרטי:: אסיף כחלון

שליחה על ידי AsifKah18 »

מוטציית רד ספיוז'ן קיימת בג'אקויים אך בשכיחות נמוכה מאוד, לרוב זאת תיהיה השבחה של הצבע האדום בג'אקו והצבע ישאר על התוכי כל חייו...
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”