ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מעוניין להרבות ג'אקואים
מנהל: מפקחים
מעוניין להרבות ג'אקואים
רציתי לדעת אם יש לי זכר ונקבה ... הנה התמונות של התוכים שלי
נערך לאחרונה על ידי gogo ב 10 פברואר 2012 14:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מעוניין להרבות ג'אקואים
בשביל לדעת אם יש לך זכר או נקבה תצטרך לעשות בדיקת DNA (בדיקת דם ולשלוח למעבדה) כל בדיקה אחרת גם למנוסים איננה ודאית ולמעשה הסיכויים אינם גדולים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
התכוונת שהסיכויים שזה זכר ונקבה אינם גדולים ?
אפשר אולי לפי ההתנהגות שלהם אחד עם השני לדעת אם הם זכר ונקבה
כי כשהם ביחד הם כל הזמן עושים קולות כאלה ומעלים גירה ומתנשקים ....
לפי דעתך מה המין שלהם ?
אפשר אולי לפי ההתנהגות שלהם אחד עם השני לדעת אם הם זכר ונקבה
כי כשהם ביחד הם כל הזמן עושים קולות כאלה ומעלים גירה ומתנשקים ....
לפי דעתך מה המין שלהם ?
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
התכוונתי לומר לך שציון אם הם זכר ונקבה ללא בדיקה ובטח שדרך תמונה זה שווה ערך לניחוש, והסיכוי לדעת בבטחון הוא נמוך.
אי אפשר לדעת לפי התנהגות. זכרים מאכילים ומטפחים זכרים וכנ"ל גם נקבות לנקבות.. לא משנה מה סוג התוכי. זה שהם עושים קולות ומעלים גירה זה הרצון שלהם להאכיל ולא בהכרח מראה על זוגיות.
אני לא עוסק בניחושים ולכן אני מוותר על הניחוש. אם אתה רוצה להרבות ג'אקויים, שדורשים טיפול והשקעה, תתחיל בהשקעה הנדרשת והיא בדיקות (מין ומחלות).
אי אפשר לדעת לפי התנהגות. זכרים מאכילים ומטפחים זכרים וכנ"ל גם נקבות לנקבות.. לא משנה מה סוג התוכי. זה שהם עושים קולות ומעלים גירה זה הרצון שלהם להאכיל ולא בהכרח מראה על זוגיות.
אני לא עוסק בניחושים ולכן אני מוותר על הניחוש. אם אתה רוצה להרבות ג'אקויים, שדורשים טיפול והשקעה, תתחיל בהשקעה הנדרשת והיא בדיקות (מין ומחלות).
UziDesign
UziDesign
כדי להרבות זוג לא מספיק לנחש. זה שהם מעלים גירה או מאכילים זה את זה אין אומר שמדובר בזוג.
על פי התמונות קשה לדעת בוודאות אבל באמת שזה לא משנה מאחר ותצטרך לבצע בדיקה לזיהוי מין.
על פי התמונות קשה לדעת בוודאות אבל באמת שזה לא משנה מאחר ותצטרך לבצע בדיקה לזיהוי מין.
טוב תודה לך ..
אם מישהו אחר יוכל לעזור לי אני אשמח
אם מישהו אחר יוכל לעזור לי אני אשמח
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אף אחד אחר מלבד בדיקה ומעבדה לא יוכל לעזור לך.. אל תפתח ציפיות.
לא מדובר בחוסר ידע, מדובר בחוסר יכולת.
לא מדובר בחוסר ידע, מדובר בחוסר יכולת.
UziDesign
UziDesign
ברור לי שלא מדובר בחוסר ידע
אבל בכל מקרה יש אנשים אחרים שאולי יוכלו לנחש זה לא שאני קונה עכשיו זוג ג'אקוים ואני חייב לעשות בדיקה הם כבר אצלי ...
וסתאם אני רוצה לדעת אם זה זכר ונקבה זה הכל ...
אבל בכל מקרה יש אנשים אחרים שאולי יוכלו לנחש זה לא שאני קונה עכשיו זוג ג'אקוים ואני חייב לעשות בדיקה הם כבר אצלי ...
וסתאם אני רוצה לדעת אם זה זכר ונקבה זה הכל ...
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
לנחש כל אחד יכול.. מאות אלפים מנחשים מספרים פעמיים בשבוע במטרה לזכות בסכום כסף.
האם על סמך זה הם כבר קונים דירה? רכב? לא... גם אתה על סמך ניחוש לא יכול לדאוג לרבייה בין אם הם כבר אצלך או לא. תשים תא על סמך ניחוש? או לחלופין מה אם כמה יגידו לך שנראה להם שמדובר בזכר זכר אז לא תדאג לתנאי ריבוי ואחר כך יתברר לך שהניחוש לא צלח והם כן זכר ונקבה?
אני מצטער אני פשוט לא מצליח להבין מה ניחוש תורם לך. ריבוי דורש השקעה ואם אתה חושב לכיוון זאת אומרת שלקחת את נושא ההשקעה בחשבון (אני מקווה) ואם לקחת בחשבון את כל נושא ההשקעה מסביב לא הגיוני שדווקא כאן לא תשקיע שמבחינת עלויות באופן יחסי להחזקת זוג לריבוי הוא מזערי.
האם על סמך זה הם כבר קונים דירה? רכב? לא... גם אתה על סמך ניחוש לא יכול לדאוג לרבייה בין אם הם כבר אצלך או לא. תשים תא על סמך ניחוש? או לחלופין מה אם כמה יגידו לך שנראה להם שמדובר בזכר זכר אז לא תדאג לתנאי ריבוי ואחר כך יתברר לך שהניחוש לא צלח והם כן זכר ונקבה?
אני מצטער אני פשוט לא מצליח להבין מה ניחוש תורם לך. ריבוי דורש השקעה ואם אתה חושב לכיוון זאת אומרת שלקחת את נושא ההשקעה בחשבון (אני מקווה) ואם לקחת בחשבון את כל נושא ההשקעה מסביב לא הגיוני שדווקא כאן לא תשקיע שמבחינת עלויות באופן יחסי להחזקת זוג לריבוי הוא מזערי.
UziDesign
UziDesign
אני ישים להם בכל מקרה תא הטלה ... יש לי כבר בבית מממזמן ...
וחוץ מיזה סלח לי אבל אם אתה לא רוצה לעזור לי אז למה כל ההודעות האלה אנשים אחרים לא רוצים עכשיו לעזור ביגלל מה שאתה אומר ...
וזה לא לגמרה ניחוש
קיצר סתאם הפכת תמקום הזה לוויכוחים במקום פשוט לא לענות אם אין לך איך לעזור
וחוץ מיזה סלח לי אבל אם אתה לא רוצה לעזור לי אז למה כל ההודעות האלה אנשים אחרים לא רוצים עכשיו לעזור ביגלל מה שאתה אומר ...
וזה לא לגמרה ניחוש
קיצר סתאם הפכת תמקום הזה לוויכוחים במקום פשוט לא לענות אם אין לך איך לעזור