לפני כמה ימים שמתי לב שהזוג קוקטיילים לא יוצאים מטא הטלה
סיקרן אותי למה אז לקחתי פנס הצצתי קצת וראיתי ביצה
עבר נראלי שבוע מאז שבדקתי והם עדיין דוגרים עליו
עכשיו אני מעוניין להחתים אחד ויש לי כמה שאלות
1. חייב לקנות אומנת למה זה עולה 4 אלף שקל
2. תכננתי לבנות אחד בעצמי עם קלקר ולהכניס לבתוכו מנורה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת תוכי
מנהל: מפקחים
Re: החתמת תוכי
אומנת לא חייבת לעלות ככה אני מכיר אנשים שמוכרים אומנת בין 1000-2000 מקצועית לבני יום ..
אתה יכול לבנות מהמדריך מפה
אסור סתם לתת מנורה ובמיוחד בחורף ...
בהצלחה !!!
אתה יכול לבנות מהמדריך מפה
אסור סתם לתת מנורה ובמיוחד בחורף ...
בהצלחה !!!

ברוך הבא,
החתמת תוכי אינה פשוטה וכרוכה בזמן בהאכלות סדירות ובמתן תנאים לגוזל על מנת שישרוד.
אומנות מאולתרות בדרך כלל הם מתכון לאסון. אומנת מקצועית לא זולה ולהחתמת גוזל בודד ובאופן חד פעמי זו הוצאה גדולה.
כדי להחתים גוזל נכון צריך ידע וניסיון. הצלחת ההחתמה וגידול גוזל בריא תלויים בציוד לא פחות מאשר במאכיל עצמו.
כדאי שתקרא בנוגע להאכלת גוזל בקישור הבא לפני שתקבל החלטה:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
בניית אומנת ללא יכולת שליטה על הטמפרטורה עלולה להרוג את הגוזל מאחר והטמפרטורה יכולה להיות גבוהה מידי או נמוכה מידי. הסיכון גדול מידי. אפשר לקחת גוזל שהחל להתנצות ולהעבירו למקום חמים ומוגן בבית בחודשי הקיץ החמים אך בוודאי שלא בתקופת החורף.
החתמת תוכי אינה פשוטה וכרוכה בזמן בהאכלות סדירות ובמתן תנאים לגוזל על מנת שישרוד.
אומנות מאולתרות בדרך כלל הם מתכון לאסון. אומנת מקצועית לא זולה ולהחתמת גוזל בודד ובאופן חד פעמי זו הוצאה גדולה.
כדי להחתים גוזל נכון צריך ידע וניסיון. הצלחת ההחתמה וגידול גוזל בריא תלויים בציוד לא פחות מאשר במאכיל עצמו.
כדאי שתקרא בנוגע להאכלת גוזל בקישור הבא לפני שתקבל החלטה:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
בניית אומנת ללא יכולת שליטה על הטמפרטורה עלולה להרוג את הגוזל מאחר והטמפרטורה יכולה להיות גבוהה מידי או נמוכה מידי. הסיכון גדול מידי. אפשר לקחת גוזל שהחל להתנצות ולהעבירו למקום חמים ומוגן בבית בחודשי הקיץ החמים אך בוודאי שלא בתקופת החורף.
אוקיי אני מניח שזה לא אפשרי להתחים תוכי בלי אומנת
אני יכול למכור תתוכים ולקנות אומנת ב 1000 שקל
ומתי הם יתרבו שוב ?
אני יכול למכור תתוכים ולקנות אומנת ב 1000 שקל
ומתי הם יתרבו שוב ?
לעיתים התוכים יתחילו שוב בריבוי לאחר שהגוזלים יוצאים מתא ההטלה ולעיתים מאוחר יותר. זה מאוד תלוי בזוג, ישנם שיעשו בשנה סבב או שני סבבים ואחרים יותר.