שלום לכולם
אני מעוניין להביא תוכי חדש לבית
אין לי בעיות עם רעש ותקציב בסביבות ה 2500
חשבתי על קוניור שמש, סנגל , גרין צ׳יק אלכסנדרין ועוד כמה
יש לי ניסיון על מה אתם ממליצים
תודה מראש...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי חדש
מנהל: מפקחים
-
סאן23231515
- ביצה

- אזור מכירה: ירושלים
- שם פרטי:: אורי
תוכי חדש
תוכים אוהבים אנשים שאוהבים תוכים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: תוכי חדש
זה תלוי בך ובמה שאתה מחפש. מעבר לכך שאין לך בעיה של רעש, מה חשוב לך בתוכי? האם חשוב לך רמת דיבור? האם חשוב לך גודל פיזי? האם התקציב הוא לתוכי בלבד או שהוא כולל כלוב, צעצועים ומזון התחלתי?
בכל מקרה, לפי זני התוכים שכתבת למעלה אני הייתי מציע סנגל.
קוניור שמש - תוכי יפיפיה אך עבורי רועש בצורה מוגזמת.
סנגל - תוכי יחסית שקט, בעל כושר דיבור, ממשפחת האפריקאים (שזה מספיק בכדי לשחד אותי), תוכי פשוט מדהים!
גרין צי'ק - תוכי פעיל מאוד, ממשפחת הקוניורים אך השקט בהם - אם רוצים קוניור אני הייתי הולך על גרין צי'ק.
אלכסנדרין - תוכי יחסית גדול ומרשים. אני לא אוהב את משפחת האסייתים כהאכלות יד. אם אתה חושב לכיוון תדאג שאתה קונה שמוחתם בצורה מעולה ממגדל אמין (זה תמיד חשוב, באסייתים זה יותר) וכמובן תוכי לאחר גמילה ולא בוגר.
עם איזה תוכים היה לך ניסיון? יש לך כרגע תוכים?
בכל מקרה, לפי זני התוכים שכתבת למעלה אני הייתי מציע סנגל.
קוניור שמש - תוכי יפיפיה אך עבורי רועש בצורה מוגזמת.
סנגל - תוכי יחסית שקט, בעל כושר דיבור, ממשפחת האפריקאים (שזה מספיק בכדי לשחד אותי), תוכי פשוט מדהים!
גרין צי'ק - תוכי פעיל מאוד, ממשפחת הקוניורים אך השקט בהם - אם רוצים קוניור אני הייתי הולך על גרין צי'ק.
אלכסנדרין - תוכי יחסית גדול ומרשים. אני לא אוהב את משפחת האסייתים כהאכלות יד. אם אתה חושב לכיוון תדאג שאתה קונה שמוחתם בצורה מעולה ממגדל אמין (זה תמיד חשוב, באסייתים זה יותר) וכמובן תוכי לאחר גמילה ולא בוגר.
עם איזה תוכים היה לך ניסיון? יש לך כרגע תוכים?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Re: תוכי חדש
עם חשובה לך רמת הדיבור ואתה מוכן להעלות עוד טיפתה את התקציב אתה יכול גאקו