ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלי קוקטייל בירור שעות האכלה
מנהל: מפקחים
גוזלי קוקטייל בירור שעות האכלה
שלום !
יש לי קוקטייל שאני יצרף לו נקבה עוד חודש וחשבתי לקנות אומנת עכשיו אני לומד ואני קודם רוצה לשאול אם אני יסתדר עם האכלות ?
אני יכול להכיל את התוכים עד שעה שמונה בבוקר ושאר השבוע שלא כולל 2 ימים 2 ורבע ו2 ימים בשלוש .
תודה לעוזרים נועם !!
[title][/title]
יש לי קוקטייל שאני יצרף לו נקבה עוד חודש וחשבתי לקנות אומנת עכשיו אני לומד ואני קודם רוצה לשאול אם אני יסתדר עם האכלות ?
אני יכול להכיל את התוכים עד שעה שמונה בבוקר ושאר השבוע שלא כולל 2 ימים 2 ורבע ו2 ימים בשלוש .
תודה לעוזרים נועם !!
[title][/title]

Re: גוזלי קוקטייל בירור שעות האכלה
לצערי לא הבנתי באילו שעות אתה יכול להאכיל.
אני יכול להאכיל בבוקר עד שעה שמונה ובצהריים ב2 ורבע חוץ מיומיים שאני יכול ב3
ויום שישי ב1 אני יכול
האם הבנתה ?
תודה רבה נועם
ויום שישי ב1 אני יכול
האם הבנתה ?
תודה רבה נועם

אני מצרפת לך את שעות ההאכלה הממוצעות לגוזל קוקטייל לפי גילו-
בגיל 1-4 ימים: כל שעתיים
בגיל 5-7 ימים: כל 3 שעות
בגיל 8-14 ימים: 7:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00
בגיל 15-24 ימים: 7:00, 12:30, 18:00, 23:00
בגיל 25-34 ימים: 7:00, 15:00, 23:00
בגיל 35-44 ימים: 7:00, 19:00
בגיל 45 - גמילה: 19:00
מומלץ להוציא להאכלה בגיל שבועיים - שבועיים וחצי, כי בגיל מבוגר יותר הגוזלים יהיו פחדנים ויהיה קשה יותר להרגיל אותם למזרק.
משמע, תצטרך להאכיל בערך כל 4-5 שעות בהתחלה.
וקח בחשבון שביום-יום וחצי הראשונים ייתכן שהם לא יאכלו כמות מספיקה ואז תצטרך להאכיל כל שעתיים בערך.
לדוגמה אם הגוזל שוקל 60 ג', והוא אכל רק 3CC, והזפק יתרוקן אחרי שעתיים, כדאי שתאכיל שוב (כמה שהוא יסכים לאכול)
ולא תחכה עוד שעתיים עד שיגיע הזמן לארוחה הבאה - כי יתכן מאוד שגם אז הוא יאכל מעט,
ואם הוא אמור לקבל 6CC בכל ארוחה אבל מקבל רק 3CC בכל ארוחה - בסך הכול הוא לא מקבל מספיק מזון באותו יום
ואם הוא לא מקבל מספיק מזון בכל יום, זה יעכב את ההתפתחות שלו.
כשהגוזל מתכיל לאכול בהתלהבות, ואוכל 10% ממשקלו, רק אז אתה מאכיל לפי שעות קבועות.
אם אין לך אפשרות להאכיל בשעות האלו (כל 4-5 שעות), עדיף שתחכה לחופש הגדול.
בגיל 1-4 ימים: כל שעתיים
בגיל 5-7 ימים: כל 3 שעות
בגיל 8-14 ימים: 7:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00
בגיל 15-24 ימים: 7:00, 12:30, 18:00, 23:00
בגיל 25-34 ימים: 7:00, 15:00, 23:00
בגיל 35-44 ימים: 7:00, 19:00
בגיל 45 - גמילה: 19:00
מומלץ להוציא להאכלה בגיל שבועיים - שבועיים וחצי, כי בגיל מבוגר יותר הגוזלים יהיו פחדנים ויהיה קשה יותר להרגיל אותם למזרק.
משמע, תצטרך להאכיל בערך כל 4-5 שעות בהתחלה.
וקח בחשבון שביום-יום וחצי הראשונים ייתכן שהם לא יאכלו כמות מספיקה ואז תצטרך להאכיל כל שעתיים בערך.
לדוגמה אם הגוזל שוקל 60 ג', והוא אכל רק 3CC, והזפק יתרוקן אחרי שעתיים, כדאי שתאכיל שוב (כמה שהוא יסכים לאכול)
ולא תחכה עוד שעתיים עד שיגיע הזמן לארוחה הבאה - כי יתכן מאוד שגם אז הוא יאכל מעט,
ואם הוא אמור לקבל 6CC בכל ארוחה אבל מקבל רק 3CC בכל ארוחה - בסך הכול הוא לא מקבל מספיק מזון באותו יום
ואם הוא לא מקבל מספיק מזון בכל יום, זה יעכב את ההתפתחות שלו.
כשהגוזל מתכיל לאכול בהתלהבות, ואוכל 10% ממשקלו, רק אז אתה מאכיל לפי שעות קבועות.
אם אין לך אפשרות להאכיל בשעות האלו (כל 4-5 שעות), עדיף שתחכה לחופש הגדול.
אז זה יוצא שאני יכול להוציא אותו בגיל 25-30
ההחתמה לא תהרס בגיל כזה ??
אם אני יוציא בגיל כזה צריך אומנת ?
בגיל כזה אני יאכיל ב 8 אז ב3 ואז בלילה או כמו שכתוב בטבלה ??
תודה רבה
אם אני יוציא בגיל כזה צריך אומנת ?
בגיל כזה אני יאכיל ב 8 אז ב3 ואז בלילה או כמו שכתוב בטבלה ??
תודה רבה

היה לך מאוד קשה להרגיל את הגוזל בגיל כזה לאכול מהמזרק . תחכה לחופש הגדול ותחתים בכיף ואם לא יהיה לך הטלה בחופש אז תביא גוזל ממישהו
אם אלו השיקולים/אפשרויות שלך - אולי עדיף שלא תחתים.. לפחות לא בשלב הזה.
מה שכן, אתה יכול לקחת גוזל מנוצה שכבר נמצא בהחתמה - אם יש לו ניצוי מלא, אתה לא צריך אומנת.
אבל קח בחשבון שאם לא טיפלו בו כראוי/האכילו כראוי, יתכן שהוא לא ישרוד בגלל בעיות שנגרמו ע"י המגדל הקודם.
זה לא שההחתמה תיהרס, כי אולי אתה בכלל לא תוכל להחתים.. זה גיל מאוד מבוגר לדעתי והתהליך יהיה קשה יותר לגוזל ולך.6784 כתב:אז זה יוצא שאני יכול להוציא אותו בגיל 25-30
מה שכן, אתה יכול לקחת גוזל מנוצה שכבר נמצא בהחתמה - אם יש לו ניצוי מלא, אתה לא צריך אומנת.
אבל קח בחשבון שאם לא טיפלו בו כראוי/האכילו כראוי, יתכן שהוא לא ישרוד בגלל בעיות שנגרמו ע"י המגדל הקודם.