ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוט אוכל לתוכי
מנהל: מפקחים
חוט אוכל לתוכי
אני יכול להכין חוט כותנה כזה ולהשחיל עליו מלפפון,גזר,תפוח ודברים כאלה ולתלות לתוכי בכלוב ?

התוכי של יריו (:
Re: חוט אוכל לתוכי
אפשר, אבל לדעתי עדיף להשתמש במקל שיפוד.. יותר נוח ויהיה לו גם מה לכרסם אח"כ
חשבתי להשתמש בשיפוד אבל אני מפחד שיקרה משהו לתוכי מהשפיצים גם אחרי שאני יוריד את החלק הדוקרני..

התוכי של יריו (:
שום דבר לא יקרה, אני שוברת לתוכים מקלות שיפודים ומשלבת בצעצועים והם משוגעים על זה..
הם מוציאים את המקלות חתיכה-חתיכה ומפרקים הכול.. כי יחסית קל לפרק את המקל הזה לסיבים
פשוט תשחיל על השיפוד מספר פלחים/קוביות/טבעות של פירות/ירקות. אח"כ תשבור את הקצה השפיצי
ותקשור חוט לקצה השבור של השיפוד, ואת החוט תקשור לגג הכלוב, כך שהתוכי יוכל להגיע לשיפוד כשהוא עומד על המקל בכלוב.

הם מוציאים את המקלות חתיכה-חתיכה ומפרקים הכול.. כי יחסית קל לפרק את המקל הזה לסיבים
פשוט תשחיל על השיפוד מספר פלחים/קוביות/טבעות של פירות/ירקות. אח"כ תשבור את הקצה השפיצי
ותקשור חוט לקצה השבור של השיפוד, ואת החוט תקשור לגג הכלוב, כך שהתוכי יוכל להגיע לשיפוד כשהוא עומד על המקל בכלוב.