ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לדררות
מנהל: מפקחים
כלוב לדררות
האם ניתן לשים שתי זוגות דררות לרבייה בכלוב שבתמונה
מידות: 91*46*77
מידות: 91*46*77
- קבצים מצורפים
-
- cages_27.jpg (10.06 KiB) נצפה 3954 פעמים
Re: כלוב לדררות
אישית אני לא שלם עם זה . אם כבר תיקח שני כלובי ריבוי 77*46*46 ותן לכל זוג את השקט שלו עם תא ההטלה שלו.בטוח שזה יותר בריא הן לתוכים והן לריבוי עצמו.
ובכלוב יותר גדול לא ניתן לשים שתי דררות?
ניתן בהחלט לשים בכלוב גדול יותר מזוג, בכל מקרה אתה יכול גם לקחת את הכלוב 425 במידות 1.20*43*51 ובמידת הצורך להשתמש במחיצה כדי לחלק אותו לשני כלובים. אתה יכול לשים את הזוגות ביחד ואם אתה רואה שיש בעייה או שהם לא מסתדרים להפריד עם המחיצה.
לפי דעתי הכלוב 425 קטן לשתי זוגות וצר מדי לזוג גדול כמו דררות..

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
דררות תוקפניות ממש בתקופת הריבוי אפילו בווילרים של כמה מטרים רבועים בתקופת הרבייה יש פלישה לקנים ומוות .
אני מאמין ששתי זוגות בכלוב כזה יהרגו מהר מאוד אחד את השני .
הכלוב בתמונה ממש גבולי לדררות עדיף מטר מרובע .
אני מאמין ששתי זוגות בכלוב כזה יהרגו מהר מאוד אחד את השני .
הכלוב בתמונה ממש גבולי לדררות עדיף מטר מרובע .
כשרוצים להרבות תוכים, עדיף לגדל כל זוג בנפרד. אם רוצים לגדל מספר זוגות יחד, רצוי לגדל 3 זוגות ומעלה.
כשיש רק 2 זוגות (או זוג וכמה בודדים) הזוג הדומיננטי יהיה אגרסיבי וטריטוריאלי,
ואני יודעת מניסיון שזה קורה אפילו עם תוכים "שוחרים שלום" כמו קוקטיילים.. אז על אחת כמה וכמה כשמדובר בדררות, זה פשוט מסוכן
אם אתה רוצה יותר מזוג אחד, אני מציעה שתגדל כל זוג בנפרד, ורצוי בכלוב גדול ככל הניתן. אין דבר כזה "גדול מדי"
ככל שיהיה מרווח יותר, לתוכים יהיה יותר מרחב לעוף, יהיו פעילים יותר, לגוזלים יהיה מקום..
כמה שיותר גדול זה יותר טוב.
בהצלחה
כשיש רק 2 זוגות (או זוג וכמה בודדים) הזוג הדומיננטי יהיה אגרסיבי וטריטוריאלי,
ואני יודעת מניסיון שזה קורה אפילו עם תוכים "שוחרים שלום" כמו קוקטיילים.. אז על אחת כמה וכמה כשמדובר בדררות, זה פשוט מסוכן
אם אתה רוצה יותר מזוג אחד, אני מציעה שתגדל כל זוג בנפרד, ורצוי בכלוב גדול ככל הניתן. אין דבר כזה "גדול מדי"
ככל שיהיה מרווח יותר, לתוכים יהיה יותר מרחב לעוף, יהיו פעילים יותר, לגוזלים יהיה מקום..
כמה שיותר גדול זה יותר טוב.
בהצלחה

אחסאן אני רואה שככל שהכלוב גדל גם מספר הזוגות גדלים אצלך
כמו שאמרתי לך על הכלוב הקטן יותר שאינו מתאים לשני זוגות כך לגבי הכלוב הזה לשלושה זוגות.
אם אתה רוצה ריבוי טוב וללא בעיות זה או לבנות ווליר או לתת לכל זוג כלוב משלו. אני אישית ממליץ לך ללכת על זוגות בכלובי רבייה. גם בכלובי הרבייה ככל שתיתן לתוכים יותר מקום כך טוב יותר.
היתרון שהתוכים לא יהיו עסוקים עם השכנים ובמלחמות על המקום ותאי ההטלה הם פשוט יהיו רגועים יותר ותשומת הלב תופנה לריבוי.
אגב, אם כבר אמרתי שלא מתאים לשלושה זוגות אני גם אסביר למה. מה שיקרה בכלוב כזה שתאי ההטלה יהיו ממוקמים כל תא בצד של הכלוב, כל זוג משני הזוגות הדומיננטים יתפוס את מקומו בהתאם. נותר זוג באמצע לא לכאן ולא לכאן, אם יפנה ימינה יחשב כפולש לטריטוריה של התוכים בצד של תא ההטלה, כנ"ל אם יפנה שמאלה. ונניח שתחתוך את הרשת של הכלוב ותשים תא הטלה באמצע מאחורה. לאן יזוז הזוג האמצעי?נשאר כלוא במקומו.
בסופו של דבר כל הזוגות יהיו במתח ובמקום להתרבות יעסקו כל אחד בהגנה על שיטחו.
כמו שאמרתי לך על הכלוב הקטן יותר שאינו מתאים לשני זוגות כך לגבי הכלוב הזה לשלושה זוגות.
אם אתה רוצה ריבוי טוב וללא בעיות זה או לבנות ווליר או לתת לכל זוג כלוב משלו. אני אישית ממליץ לך ללכת על זוגות בכלובי רבייה. גם בכלובי הרבייה ככל שתיתן לתוכים יותר מקום כך טוב יותר.
היתרון שהתוכים לא יהיו עסוקים עם השכנים ובמלחמות על המקום ותאי ההטלה הם פשוט יהיו רגועים יותר ותשומת הלב תופנה לריבוי.
אגב, אם כבר אמרתי שלא מתאים לשלושה זוגות אני גם אסביר למה. מה שיקרה בכלוב כזה שתאי ההטלה יהיו ממוקמים כל תא בצד של הכלוב, כל זוג משני הזוגות הדומיננטים יתפוס את מקומו בהתאם. נותר זוג באמצע לא לכאן ולא לכאן, אם יפנה ימינה יחשב כפולש לטריטוריה של התוכים בצד של תא ההטלה, כנ"ל אם יפנה שמאלה. ונניח שתחתוך את הרשת של הכלוב ותשים תא הטלה באמצע מאחורה. לאן יזוז הזוג האמצעי?נשאר כלוא במקומו.
בסופו של דבר כל הזוגות יהיו במתח ובמקום להתרבות יעסקו כל אחד בהגנה על שיטחו.