ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוסף לגוזלים
מנהל: מפקחים
Re: תוסף לגוזלים
מחליפ למזון ביצים... אמרו לי שזה יותר טוב לגוזלים ממזון ביצים
האם זה מזון מושלם ומספיק לגוזלי תוכים?
האם זה מזון מושלם ומספיק לגוזלי תוכים?
גוזלים חדשים.. בני יום יומים.. כן ההורים מאכילים אותם.. כמו שהבנתי שהמזון הזה קל יותר להורים שיאכילו את גוזלם.. קל לעיכול
נכון הדבר הזה??
נכון הדבר הזה??
אני לא מכיר את FRUTTI PATEE, הוא מכיל הרבה פירות מה שעדיף יותר ללורים.
מה שכן אתה יכול לתת מזון ביצים לתוכים גדולים, אני אישית נותן גם לקוקוטיילים מזון ביצים של פינקים הוא בדיוק כמו מזון ביצים של תוכים גדולים. ובנוסף תספק להורים תערובת עשירה, כופתיות וירקות.
מה שכן אתה יכול לתת מזון ביצים לתוכים גדולים, אני אישית נותן גם לקוקוטיילים מזון ביצים של פינקים הוא בדיוק כמו מזון ביצים של תוכים גדולים. ובנוסף תספק להורים תערובת עשירה, כופתיות וירקות.

אני אישית לא מכיר את התוסף ואת הרכיבים שבו. אני והרבה מאוד מגדלים שלוקחים ממני מזון משתמשים במזון ביצים של בנלוקס ומרוצים.
לדעתי גם אין בעייה להשיג בחנויות.
אגב, אני תמיד בודק אם המזון הצבעוני מכיל צבעי מאכל שלא מן הטבע ואם כן לא משתמש. הרבה כן משתמשים וזה שיקול של המגדל.
בהצלחה עם הגוזלים.
לדעתי גם אין בעייה להשיג בחנויות.
אגב, אני תמיד בודק אם המזון הצבעוני מכיל צבעי מאכל שלא מן הטבע ואם כן לא משתמש. הרבה כן משתמשים וזה שיקול של המגדל.
בהצלחה עם הגוזלים.
המזון הזה טוב מאוד
הבעיה שלו שהוא לא זול
מדובר במזון ביצים ופרי עשיר וטוב, אך מאוד לא זול,
הבעיה שלו שהוא לא זול
מדובר במזון ביצים ופרי עשיר וטוב, אך מאוד לא זול,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
מה המחיר שלו?