היום ראיתי שנקבה אחת של תוכונים רבה עם נקבה אחרת והפרדתי ביניהם את זאת שתקפו העברתי לכלוב של הקוקטילית האכלת יד אבל אז נתקלתי בכמה בעיות :
1 הרווחים שבין הסורגים גדולים יש משהו שאני יכול לעשות?
2 הנקבה השנייה כנראה לא אכלה כמה זמן והיא תופסת את תא האוכל לזמן רב מה אפשר לעשות?
אני חייב לציין שהיא והקוקטלית מסתדרות שזה מפתיע פעמים קודמות שהקוקטילית שלי נאלצה לחלוק את הכלוב אם תוכי אחר או שהיא פחדה ממנו או שהוא פחד ממנה ועכשיו היא לא פוחדת ממנה ולא מאיימת זה רק שינוי אחד בהתנהגות של הקוקטילית שלי בזמן האחרון היא שינתה את ההתנהגות לטובה בזמן האחרון באופן משמעותי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבת תוכון תוקפת נקבה אחרת
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: נקבת תוכון תוקפת נקבה אחרת
* אין מה לעשות או שתעביר אותה לכלוב מתאים או שתעטוף את הכלוב ברשת.
* מה הכוונה "תופסת את תא האוכל" עומדת לידו? מה הבעייה?
* מה הכוונה "תופסת את תא האוכל" עומדת לידו? מה הבעייה?

איזו נקבה תופסת את כלי האוכל? הנקבה שנשארה והתוקפנית? אם אין לה בן זוג אני הייתי מוציא דווקא את הנקבה התוקפנית ומשאיר את התוכים שמסתדרים ביחד. לגבי סורגי הכלוב, האם התוכי מצליח לעבור בין הסורגים ?
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
לנקבה התוקפנית יש גוזלים והשנייה בלי בין זוג אני חושב שהנקבה תוקפנית בגלל הגוזלים כי לפני זה היא הייתה רגועה מאוד כרגע הגוזלים בערך בני שבוע וחצי-שבועיים הכוונה בתופסת את תא האוכל זה שהיא לא זזה ממנו ואוכלת כי כנראה שלא נתנו לא לאכול בכלוב אני מדבר על הנקבה שתקפו אותה היא תפסה את תא האוכל שלה ושל הקוקטילית אבל היא כבר סיימה לאכול אם הנקבה התוקפנית התוכי מצליח לתפס על הסורגים אבל הם די רחבים כרגע היא והקוקטילית שלי ישנות על אותו ענף ושוב זה מפתיע אותי בדרך כלל הקוקטלית שלי נמנעת מלהתקרב לתוכים אחרים והפעם לא הייתה לה בעיה (זה לא השינוי היחיד בהתנהגות היא יותר חברותית וסוף סוף מוכנה לנסות אוכל חדש כמו ירקות וכו שהיא לא הסכימה לאכול קודם)
מה שעוד יותר מפליא זה שהנקבה שתקפה יחסית חברותית גם לבני אדם למרות שהיא פרא היא אוכלת מהיד ולא פוחדת ממני וגם הבן זוג שלה אז איך יכול להיות שהיא מסתדרת עם בני אדם ותוכים אחרים לא? יש עוד משהו הנקבה שתקפו אותה לפעמים(לעיתים ממש נדירות) מציקה לבן זוג של זאת שתקפה יכול להיות שהיא תקפה מתוך הגנה על בן הזוג שלה?
מה שעוד יותר מפליא זה שהנקבה שתקפה יחסית חברותית גם לבני אדם למרות שהיא פרא היא אוכלת מהיד ולא פוחדת ממני וגם הבן זוג שלה אז איך יכול להיות שהיא מסתדרת עם בני אדם ותוכים אחרים לא? יש עוד משהו הנקבה שתקפו אותה לפעמים(לעיתים ממש נדירות) מציקה לבן זוג של זאת שתקפה יכול להיות שהיא תקפה מתוך הגנה על בן הזוג שלה?