ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
תודה רבה רבה.
אני מהבוקר על סף בכי וממש לא מצליחה להתרכז בהצעת המחקר שאני צריכה לכתוב.
היא נראית ממש רע. לא רוצה לצאת מהכלוב. ישנה עד שעה מאוחרת... אמא שלי לא עונה לטלפון ולבד אני כאמור לא יכולה לדבר עם עדי (מה גם שאין לו מה לעשות בעצמו...).
בא לי לבכות. היא כזו ציפור מושלמת ואין לי מושג איך אצליח להתמודד באם יקרה לה משהו.
זה לא פייר זה לא פייר זה לא פייר.
היא כזו נשמה טהורה. תוכית מושלמת שלי. מושלמת.
קודם כל עם כל הכאב נוכח מצבה את לא צריכה להפגין מצוקה, תוכים חשים כאשר בעליהם במצב רוח לא טוב וזה לא עוזר.
יתכן שהיא חלשה כתוצאה מהטיפול אנטיביוטי שהיא מקבלת. לדעתי כדאי לחמם את איזור הכלוב כדי לשמור על טמפרטורה
של 28 מעלות בסביבתה. אפשר להשתמש במנורה שמפיצה חום אך צריך לתת לתוכי אפשרות להתרחק ממקור החום כדי שלא יהיה לו חם מידי. שמירת טמפרטורה בסביבת התוכי יכולה לעזור לו מאוד.
לא הבנתי למה את לא יכולה לדבר עם עדי ולהעביר לו את מצבה אבל בכל מקרה אני לא חושב שהוא יוכל לעזור אלא אם תגיעי אליו שוב.