ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
התוכי קוקוטייל שלי גורם לבני המשפחה שלי מחלות וגם לי..
אח שלי חולה ממחלה שיש אצל בעלי כנף וחיות כבר שוב וחצי,אני גם חולה באותו הדבר וגם אחותי.
מה אני אמור לעשות עם התוכי עם זה בא ממנו?כי אני חושב למסור אותו או משהו
במה אתם חולים? מה הכוונה מחלה שיש לבעלי כנף? האם נבדקתם? האם התוכי נבדק? האם מישהו מוסמך אמר בפרוש שזה נגרם מהתוכי?
מצד אחד אתה טוען שהתוכי מדביק את כל הבית מצד שני אתה שואל מה לעשות אם זה ממנו... קשה לי לעקוב ולהבין.
אני לא שמעתי על מקרה אחד שבו גורם מוסמך קבע כי המחלה שיש לאדם היא כתוצאה מתוכי.. זה שטוענים שיש מחלה שעוברת מתוכים לבני אדם זה "יפה" אבל בפועל יש יותר סיכוי שחללית תנחת אצלך בחצר הבית וימסרו לך ד"ש מ-ET.
כמו כן, המחלה שנקראת כלמידיה שעוברת לבני אדם מופיעה כשפעת, גם אדם "שנדבק" יש טיפול וגם לתוכי ישנו טיפול במקרה הזה.
אני לא חושב שצריך למהר ולהסיק מסקנות כמו למסור את התוכי, קודם תברר במה אתם חולים והאם התוכי חולה וכד'..
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אח שלי אני ואחותי חולים בזיהום בבלוטות שנגרם מחיות.
נבדקנו בקשר לזה.
התוכי לא בדוק למחלות.
והרופאה בבית חולים אמר במפורש שעם יש לנו חייה בבית לא משנה איזה אז זה ממנה..
אני לוקח את התוכי לוטרינר בעוד כמה ימים כדי לבדוק אותו בקשר למחלות כדי שאני יהיה בראש שקט
תוכים ושאר בעלי הכנף כמעט שלא מעבירים מחלות אם יש אלרגיה אז יכול להיות התקפי אלרגיה או אסטמה
אם יש לכם זיהום בבלוטות או נזלת אלרגית כדאי לוודא שאין לכם עובש בבית שגורם לכך
מעבר לכך תמיד תמיד תמיד יש לקחת כל תוכי חדש לבדיקות אצל ווטרינר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
זיהום בבלוטות נגרם מחיות?כיצד יודעת הרופאה שהזיהום בא מחיה?היא בודדה את החיידק ושייכה אותו לתוכי או לחתול? ומה תעשה מחר אם תצא מדלת הבית וחתול יהיה בכניסה לבית?איך תימנע מזיהום בבלוטות? נשמע לי מוזר.
תודה עוזי וjhony_bravo הבנתי..
ואלי היא רופאה היא יודעת שזה בה מחיות שנמצאות בבית והיא אמרה שזה חיידק קשור לתוכי שיש לנו בבית לא יודע איך גם אני.
אפשר רשימה של כל המחלות שיש שאני צריך לבדוק אצל הוטרינר?
7114 כתב:התוכי קוקוטייל שלי גורם לבני המשפחה שלי מחלות וגם לי..
אח שלי חולה ממחלה שיש אצל בעלי כנף וחיות כבר שוב וחצי,אני גם חולה באותו הדבר וגם אחותי.
מה אני אמור לעשות עם התוכי עם זה בא ממנו?כי אני חושב למסור אותו או משהו
ואני שואל איזו מחלה יש לכם שיש אותה אצל בעלי חיים ואיך הגעתם למסקנה? האם עשיתם בדיקות ומצאו חיידק שתוכים מעבירים לבני אדם? הרופאה אומרת שבכלל אסור לכם חיות בבית. למה? איזה חיידק שמשותף לכל החיות תוקף אותכם?
אני לא אומר שאתם לא מרגישים טוב פשוט מעניין אותי במה מדובר.