ראיתי סרטון ב youtube ובאמצע הסרטון זה היה נראה לי כאילו הבן אדם מתעלל בתוכי.
אשמח אם תגידו את דעתכם בנושא.
הסרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=d2pIPapc ... re=related
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התעללות בתוכי?
מנהל: מפקחים
התעללות בתוכי?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: התעללות בתוכי?
זאת לא התעללות התוכי לא מראה סימני התנגדות
בהתחלה התוכי התנגד, שהוא תפס לו בזנב.
עוד דעות?
עוד דעות?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
אי אפשר להגיד שהתוכי עובר התעללות מאחר ותוכי שלא מורגל להיפוכו בצורה כזאת לא היה שוכב ומרשה זאת. התעללות זה מעשה שנעשה בכוח בניגוד לרצונו של התוכי תוך כדי שהוא מגלה פחד ומצוקה.