ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התוכי גורם למחלות?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

יריו
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: התוכי גורם למחלות?

שליחה על ידי יריו »

נגיד שחיות למשל כלב,חתול,וגם תוכי גורמים לזיהום כמו הליכלוך שלהם בכלוב והאוכל שלפעמים קצת מסריח לאחר כמה ימים וזה..
ועשינו בדיקות ואמרו לנו שזה זיהום בבלוטות כלשהם בגוף.
תמונה
התוכי של יריו (:
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

חיות לא גורמות לזיהומים אין המערכת החיסונית חזקה מעבר לכך לגדול עם חיות הוכח בכל מחקר כמחזק את המערכת החיסונית ומונע אלרגיות בגיל מבוגר
רוב הסיכויים שאתם חשופים לזיהום כלשהו שמחליש לכם את המערכת החיסונית זה יכול להיות רעל נדיף או עובש או כל זיהום אחר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
חגי68
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי חגי68 »

איך תוכי שנמצה בבית ולא יוצא לטייל כמו כלב בחוץ יכול להעביר מחלות או חידקים .?היה לי סיפור בבלינסון .באתי למיון עם חום גבה 42 אמרתי שיש לי תוכי בבית מיד הרופאיםקפצו על המציאה זה מהתוכי ונתנו לי טיפול נגד כלימדיה כשעליתי למחלקה והסברתי לרופאה את הסימנים היא אמרה שזה מתאים לדלקת בשלפוחית השתן. את הוירס לא מצאו אצלי ..מסתבר קל להאשים מישהו מאשר לחפס את הסיבה ומעלם לא נתקלתי ברופא שיגיד טעיתי באבחנה
יריו
גוזל
גוזל

שליחה על ידי יריו »

חגי זה מה שהרופאה אמרה ישר שזה קשור לתוכי,אבל גם אצלנו בסוף זה היה משהו דומה..
תמונה
התוכי של יריו (:
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”