שלום לכולם אני מבקש עזרה לפני חצי שעה ניגשתי לחדר שלי ומצאתי את שלושת התוכונים שלי מוטלים על ריצפת הכלוב ללא רוח חיים
לא ראיתי שום דבר משונה לפני כן הכל היה כרגיל
ממה זה יכול להיות יש לציין שאתמול קניתי להם שקית של דוחן חדשה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכונים מתו
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: דחוף!!! עזרה!! התוכונים מתו
1) מה כל כך דחוף? אם נענה מהר נוכל להקים את התוכים לתחייה?
2)גם אם זה דחוף אנחנו לא יכולים להיות לעזר.. אנחנו לא חדר מיון. בנוסף כאשר חבר בקהילה מרגיש שמשהו דחוף (לא כמו במקרה זה), יש לפנות במיידי לוטרינר ולא לבזבז זמן ולהמתין למענה.
3) קרא חוקים!
* הכותרת נערכה.
בנוגע לשאלתך, קשה לי להאמין שהתמותה היא בגלל דוחן, יחד עם זאת לא ניתן לדעת מה הסיבה אלא אם יתבצע נתיחה שלאחר המוות.
האם הדוחן היה סגור באריזה?
2)גם אם זה דחוף אנחנו לא יכולים להיות לעזר.. אנחנו לא חדר מיון. בנוסף כאשר חבר בקהילה מרגיש שמשהו דחוף (לא כמו במקרה זה), יש לפנות במיידי לוטרינר ולא לבזבז זמן ולהמתין למענה.
3) קרא חוקים!
* הכותרת נערכה.
בנוגע לשאלתך, קשה לי להאמין שהתמותה היא בגלל דוחן, יחד עם זאת לא ניתן לדעת מה הסיבה אלא אם יתבצע נתיחה שלאחר המוות.
האם הדוחן היה סגור באריזה?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Re: התוכונים מתו
שלושה תוכונים שמתים בבת אחת זה לרוב סימן להרעלה ולא למחלה. גם אם יש בעייה גנטית הגוזלים לא ימותו בבת אחת וגם אם יש בעייה בריאותית הם לא ימותו בבת אחת. לכן יתכן שאכלו מזון מורעל או לחילופין משהו הרג אותם.
אם אתה באמת מעוניין לדעת אתה יכול לקחת את הדוחן עצמו לבדיקה ובמקביל לבדוק האם מישהוא הגיש להם מזון אחר שיכל לגרום לזה.
אגב גם דליפת גז או שימוש בחומרי ניקיון חריפים יכולים לגרום למוות.
אם אתה באמת מעוניין לדעת אתה יכול לקחת את הדוחן עצמו לבדיקה ובמקביל לבדוק האם מישהוא הגיש להם מזון אחר שיכל לגרום לזה.
אגב גם דליפת גז או שימוש בחומרי ניקיון חריפים יכולים לגרום למוות.