ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דגירה על ביצים
מנהל: מפקחים
Re: דגירה על ביצים
היצלחתי להעלות תמונות לפורום בית הגידול שלי
ואני יפריד בין התאים
ושירלי תודה על כל העזרה
ואני יפריד בין התאים
ושירלי תודה על כל העזרה
הכלוב של הקוקוטיילים יפה מאוד .
איזה גודל הוא ?
איזה גודל הוא ?
כדאי להוסיף עוד 2 תאים, ולשים אותם במרחק כמו בין התא הבודד לבין השלישייה.. שיהיו במרחק כזה אחד מהשני
אם המזון נמצא בכלי על הרצפה כדאי לדאוג שהוא לא יהיה מתחת למקל עמידה, כדי שלא ילשלשו באוכל שלהם
ומומלץ להוסיף להם קערה עם מים לרחצה, נמוכה ורחבה כמו בתמונה

אם המזון נמצא בכלי על הרצפה כדאי לדאוג שהוא לא יהיה מתחת למקל עמידה, כדי שלא ילשלשו באוכל שלהם
ומומלץ להוסיף להם קערה עם מים לרחצה, נמוכה ורחבה כמו בתמונה

הוספתי תאים מחוץ לכלוב והפרדתי בין הקימים
יש קערה למים על הריצפה (לא ניראה לי שהם נכנסים)
יש קערה למים על הריצפה (לא ניראה לי שהם נכנסים)
נראה בסדר גמור. תדאג להגנה על תא ההטלה החיצוני, אפשר לקשור עם חוט ברזל לרשת ולאבטח את הדלת. מעבר לזה הייתי מסדר את ענפי העמידה ומוסיף אחד נוסף, ענפי העמידה האנכיים אינם תורמים במיוחד מאחר וקשה לעמוד עליהם.
אתה יכול למקם את ענפי העמידה בגובה שני שליש מהריצפה. שלושה ענפי עמידה בצורה מקבילה (במידה של עומק הכלוב) יאפשרו לתוכים גם להתעופף ממקל למקל וגם מקומות עמידה נוספים.כדאי שלפחות חלק מהענף יהיה בקוטר מתאים כך שהתוכי יכול ללפות עם האצבעות שני שליש ממהמקל.
אתה יכול למקם את ענפי העמידה בגובה שני שליש מהריצפה. שלושה ענפי עמידה בצורה מקבילה (במידה של עומק הכלוב) יאפשרו לתוכים גם להתעופף ממקל למקל וגם מקומות עמידה נוספים.כדאי שלפחות חלק מהענף יהיה בקוטר מתאים כך שהתוכי יכול ללפות עם האצבעות שני שליש ממהמקל.
לאחר שלושה שבועות עדיין לא בקעו
האם להוציא את הביצים
אם אפשר לשלוח את הקישור של בדיקת הבייצים
האם להוציא את הביצים
אם אפשר לשלוח את הקישור של בדיקת הבייצים
הנה המאמר על בדיקת פוריות ביצה:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%94.html
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%94.html
תודה שירלי