ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התיעצות לגבי בחירת תוכי
מנהל: מפקחים
Re: התיעצות לגבי בחירת תוכי
נשמח לראות 

חברים יקרים (-:
אפשר להירגע (-: לא היה לי ספק כי הדברים שכתב ארז הם שנונים, נחמדים, עם מעט תובנות מסקרנות, אבל לא משהו שבכל זוגיות אפשר ליישם.
ארז שוב תודה על ההשקעה (-:
בכדי להניע תהליכים של שינוי מהותי אצל אחד מבני הזוג יש להתאזר במירב הסבלנות, והאמפטיה (אמפטיה = היכולת להתחבר לסיטואציה מנקודת מבטו של האחר), ולדעת כי אלו תהליכים שזמן יסודם.
במקרה האישי שלי (כפי שציינתי) אנו ממילא מדברים על עך, לכשירווח (הכיס ולכן גם הבית
, ובנוסף לחדר שינה וסלון יהיו חדר אחד או שניים נוספים,בהחלט יהיה על מה לדבר על הוספת חבר על שניים עם כנפיים (-:.
אפשר להירגע (-: לא היה לי ספק כי הדברים שכתב ארז הם שנונים, נחמדים, עם מעט תובנות מסקרנות, אבל לא משהו שבכל זוגיות אפשר ליישם.
ארז שוב תודה על ההשקעה (-:
בכדי להניע תהליכים של שינוי מהותי אצל אחד מבני הזוג יש להתאזר במירב הסבלנות, והאמפטיה (אמפטיה = היכולת להתחבר לסיטואציה מנקודת מבטו של האחר), ולדעת כי אלו תהליכים שזמן יסודם.
במקרה האישי שלי (כפי שציינתי) אנו ממילא מדברים על עך, לכשירווח (הכיס ולכן גם הבית
נרגעתי, ראיתי שלא נכנסת תקופה וחשבתי שניסית את הרעיונות של ארז ולכן נעלמת או הועלמת 
אין לי מה להוסיף על מה שכתבת,מאחל לך שכל מה שאתה מייחל לו יתגשם במהרה

אין לי מה להוסיף על מה שכתבת,מאחל לך שכל מה שאתה מייחל לו יתגשם במהרה